I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 2 e 2

Thread: Translate forum posts të shkruara në gjuhën e parazgjedhur forum

Junior Member
    Antarësuar
    Dhjetor 2010
    Postime
    7

Default Translate forum posts të shkruara në gjuhën e parazgjedhur forum

Unë jam duke filluar që njerëzit postuar në gjuhë suedeze dhe të tjera në forum time, ku shumica e anëtarëve të flasin vetëm anglisht.

Ja se çfarë është e nevojshme sipas mendimit tim me të vërtetë të bërë punë të mirë VBET: Nëse postimet dikush në suedisht pastaj tekstin e tyre origjinal është shtuar në forum, por më poshtë është një përkthim automatik në anglisht. Në këtë mënyrë mund të përgjigjeni anglisht folës.

Shpresë për të dëgjuar nëse kjo mund të jetë e mundur. Regards,

Në edit: Ose e bën atë të vërtetë tashmë e bëjnë këtë?
    Fundit edituar nga furnivat; 11-02-1110:39.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

hello,

Nëse ju keni një forum në gjuhën angleze (të vendosur në vBET-> kryesore), kjo mesazhet duhet të jetë i përkthyer nga suedisht në anglisht.
    Ju lutemi vini re se përdorues të cilët bëjnë një post në gjuhën suedeze duhet vendosur në usercp gjuhën e vet amtare në suedisht.
    Nëse këtë post është ruajtur në forum tuaj në suedisht (pa përkthim), ju duhet të redaktoj atë dhe futur në mes përmbajtjes

Së dyti, ju mund të kontrolloni këtë opsione:
    admincp->vBET->Misc->Tregojnë tekstin origjinal për përdoruesin.

Nëse ende nuk është e mirë - paste këtu një url për shembull.
    Thanks

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •