I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 10 e 24

Thread: Duke përdorur: vBulletin 3.6.12, të ketë problem në RSS, si dhe Arkivi

Shiko Hybrid

E Mëparshme Post Previous Post   Next Post Tjetër Post
    Anëtar
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    97

Ok përkthehet e të jashtëm - BËRË. Ne duhet të redaktoni një file external.php vB (nuk ka një mënyrë tjetër)
    Po e saj shumë të mirë për të redaktuar fotografi VB, sepse problemi është në fotografi VB, si forum në ky thread, Thank you

2. Rreth Arkivi - përkthimi është duke punuar wery mirë, por unë do të doja të gjetur një zgjidhje më të mirë të kësaj çështje. A mund unë ende përdorin serverin tuaj?
    po ok e saj, më lejoni të di nëse ju tashmë e përfunduar

dhe ndoshta ju mund të ndajnë tutorial fix për të tjerët në Forum integrimit kështu që përdoruesit e tjerë 3.6.x vb përdorin atë shumë

3. Ju shkruan për lidhjet tuaja forum? çfarë do të thotë? Sipas mendimit tim se ju keni urls të mirë në forum tuaj, përkthim vepra të mira dhe është integruar me Muslimanët. A mund ta shpjegoni më mirë? Ndoshta disa lidhje për shembull.
    Unë do të thotë lidhja në postin # 13 më sipër, ju lutem hiqni atë

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

E drejtë edited
    Për zgjidhjen në pjesën e integrimit - Unë do ta bëjë

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

hello,
    Unë jam pas festës sime. Tani unë do të punojë në serverin tuaj përsëri.
    vBET ndryshueshme (tabela me përkthim) nuk është në dispozicion në arkiv. Unë do të përpiqet për të shtuar këtë tabelë në variablin $ _GLOBALS. Ndoshta nuk është një vend i mirë në kodin tuaj për të bërë këtë, unë do të përpiqemi për të gjetur atë

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •