fjalë të injoruar vendosur në misc nuk është filtruar në kokë forum dhe lista kryesore forum. shkurtim i "PFK" duke u përkthyer në disa karamele në kinezisht, pasi i shtuar atë në listën time injoruar.
fjalë të injoruar vendosur në misc nuk është filtruar në kokë forum dhe lista kryesore forum. shkurtim i "PFK" duke u përkthyer në disa karamele në kinezisht, pasi i shtuar atë në listën time injoruar.
faleminderit për raportimin e ajo, ne do të kontrollojë atë dhe t'i japë së shpejti kthehet sërish sa më shpejt të jetë e mundur.
është e nevojshme për ne për të filtruar emrin tonë domain? dikur i bëjë këtë, i marrë [notranslate] rrënjosura në url tim.
Hi,
Schmike të na japë më shumë detaje, url në burim, tuaj të internetit dhe ne do të shikojmë për të.
tags w Ne përdorim vetëm në poste dhe tituj pas
në qoftë se ju doni të bëni diçka në HTML me notranslate Ju duhet të përdorni <-! vBET_SNTA -> <-! vBET_ENTA -> discribted në karakteristika
Tabela e prekur është forum.
Unë e kam shtuar <-! VBET_SNTA -> <-! VBET_ENTA -> nga redaktimi tituj mi forum.
ndoshta mund të përfshijnë këtë kur drejtimin zvarritje për të rinovuar tekst injoruar.
Kështu që fiksuar problem apo jo?
Po. Kjo është fikse.
thanks for konfirmuar.