I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 1 e 2 12 I funditLast
Results 1 te 10 e 11

Thread: Tavolina të ndryshme gjuhësore të mbajtur crashing në database?

Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

Default Tavolina të ndryshme gjuhësore të mbajtur crashing në database?

Hi, duket se çdo ditë i kanë për të riparuar një ose më shumë e tabelave gjuhës si ata mbajnë crashing, zakonisht tavolina të mesme dhe të shkurtër.

Dhënat e mia janë si më poshtë:
    PHP version 5.2.15
    Apache version 2.0.63
    MySQL version 5.0.91-komunitet
    Perl version 5.8.8
    Version kernel 2.6.18-194.26.1.el5xen
    VB 3.8.6 PL1

Unë jam në një "nga kutia" krejt të re server.

Ndonjë ide se si për të parandaluar këtë?

Regards,
    Simon

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

ju keni disa e-maile me MySQL gabim ose disa njoftimeve? Ju lutemi të vënë përmbajtjen e këtij e-mail këtu, Nëse ju keni

Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

Sure, Infact një është rrëzuar sot këtu është një shumë e fundit:
    Date: Mon, 31 Jan 2011 10:32:46 +0000 [10:32:46 GMT]
    From: webmaster@mysite.com <webmaster@mysite.com>
    To: webmaster@mysite.com
    Subject: Baza e të dhënave vBulletin Error!

Gabim Baza e të dhënave në vBulletin 3.8.6:

Invalid SQL:
    SELECT cache.originaltext si originaltext, cache.translated përkthyer si NGA ndihmojë vb_vbenterprisetranslator_cache_medium_af, cache vb_vbenterprisetranslator_cache_medium_af KU DHE cache.serie = help.serie;

Error MySQL: Tabela '. / Xxxxx_xxForum / vb_vbenterprisetranslator_cache_medium_af është shënuar u rrëzua si dhe duhet të riparohen
    Error Number: 145
    Data e kërkesës: e hënë, janar 31, 2011 @ 10:32:45
    Data Gabim: e hënë, janar 31, 2011 @ 10:32:46
    Script: http://www.mysite.com/forumz/members...s-op-exit.html
    Referrer:
    Adresa IP: 66.249.72.171
    Username: Paregjistruar
    Classname: vB_Database
    MySQL Version:
    dhe këtu është një e vjetër i mbajtur për të treguar se:
    Date: Fri, 28 Jan 2011 20:45:02 +0000 [e premte, 28. Jan 2011 20:45:02 GMT]
    From: webmaster@mysite.com <webmaster@mysite.com>
    To: webmaster@mysite.com
    Subject: Baza e të dhënave vBulletin Error!

Gabim Baza e të dhënave në vBulletin 3.8.6:

Invalid SQL:
    SELECT cache.originaltext si originaltext, cache.translated përkthyer si NGA ndihmojë vb_vbenterprisetranslator_cache_short_pt, cache vb_vbenterprisetranslator_cache_short_pt KU help.originaltext = 'Home' DHE cache.serie = help.serie;

Error MySQL: Tabela '. / Xxxxx_xxForum / vb_vbenterprisetranslator_cache_short_pt është shënuar u rrëzua si dhe duhet të riparohen
    Error Number: 145
    Data e kërkesës: e premte, janar 28, 2011 @ 08:45:01
    Data Gabim: e premte, janar 28, 2011 @ 20:45:02
    Script: http://www.mysite.com/forumz/members...ira-linha.html
    Referrer: http://www.google.com.br/url?sa=t&so...iwnuel-9v0nPuw
    Adresa IP: 200.160.96.160
    Username: Paregjistruar
    Classname: vB_Database
    MySQL Version:
    Siç mund ta shikoni nuk është një faj të veçantë ose gjuhën e bën këtë problem, por AF gjuhën tregon mjaft shumë.

Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

Çështja crach - Ky është një problem MySQL, çështje nuk vBET.
    Ju lutemi të përpiqemi për të rinovuar MySQL tuaj për versionin e ri ose të çrregulluar në një version më të qëndrueshme të MySQL (pyes për se ofruesin tuaj të presë).

Ne nuk mund të bëjë asgjë për këtë, sepse ajo është kodin MySQL.
    Ndoshta, në rastin tuaj, MySQL është më i ndjeshëm ndaj veprimit të saj të gabuar i përdorimit të shpeshtë të tabelave. A përdorni cache për mysafir? Nëse nuk ka - ju lutemi aktivizoni këtë opsion. Kjo do të rezultojë në më pak pyetje për bazën e të dhënave, por nuk e eliminojnë plotësisht gabim MySQL. (Ndoshta ju do të keni crashes më pak të tilla).

Së dyti, të përpiqet të zgjedh dhe riparimin e ALL tavolina bazës së të dhënave.

Sigurisht, do të përpiqen për të përmirësuar apo çrregulluar ju MySQL me versionin më të mirë.

Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

E pra, së pari unë besoj se mysql është versioni më të stabel dhe po e përdorin cache i ftuar, po të ishte mysql se është një problem pse është vetëm tabelat e gjuhës që aksident? i kanë tavolina të tjera që janë në disponim për postin ose të ndryshojë faqe, por ata nuk e rrëzimit.

Dhe i kanë optimizuar GJITHA tavolina nja dy herë!

Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

Ne nuk jemi në gjendje të përcaktojnë se pse vetëm tabelat e kanë bug cache - kjo është një pyetje për ekipin MySQL, sepse, siç u përmend më parë ky është një gabim dhe mySQL kjo nuk ka rëndësi se në tryezë tjetër është në rregull. Nga ana jonë, ne nuk kemi sugjerime asnjë më shumë - Ju lutem raportoni te ekipi përgjegjës për këtë bug - për ekipin MySQL.

Çdo përpjekje për të krahasuar tabelat e tjera të tabelave cache nuk kanë ndonjë kuptim - sepse kjo do të jetë vetëm spekulimet, pse vetëm këtu mysql crashes tavolina. Ekipi MySQL është përgjegjës për kodin MySQL, kështu që ju lutemi - pyes për këtë ekip një MySQL.

Ndoshta çështja është këtu, sepse vetëm në këtë tavolina cache ju keni një shumë të përmbajtjes dhe në një tjetër tavolina jo (si vetëm në forumin tuaj, në një tjetër forumet klientët tanë jo). Ndoshta nga tavolina cache të dhënat e të dhënave janë larguar shpesh dhe nga një tjetër jo. Ndoshta, por Ne nuk mund të kontrolloni atë - vetëm sugjerimet.

E vetmja gjë që ne mund të themi është se kjo është një gabim i MySQL. Ju lutemi vini re se ndryshimet në kodin vBET nuk do të eliminojë këtë çështje.

MySQL motor është përgjegjës për menaxhimin e tabelave nga SQL. Kështu që ju duhet të gjejnë një zgjidhje në kodin MySQL. Ju lutemi të pyes për se mbështetja MySQ.

Thanks.

Pension;)
    Antarësuar
    Jan 2011
    Postime
    41

Po kamil ka të drejtë,
    çështja është nga mysql, kështu që të përpiqen për të shkruar për MySQL.

Sipas mendimit tim Ju keni problem me cache, diçka që nuk mund të shkruajë në MySQL prej cache.
    Mundohuni të përmirësuar MySQL MySQL Database për 5,5, ndoshta upgrade do të ndihmojë.

Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

Quote Postimi origjinal është bërë nga Youngster View Post
    Po kamil ka të drejtë,
    çështja është nga mysql, kështu që të përpiqen për të shkruar për MySQL.

Sipas mendimit tim Ju keni problem me cache, diçka që nuk mund të shkruajë në MySQL prej cache.
    Mundohuni të përmirësuar MySQL MySQL Database për 5,5, ndoshta upgrade do të ndihmojë.
    Im i kënaqur që ju jeni në gjendje për të përsëritur pikërisht atë Kamil tha. Kjo nuk është një problem me MySQL tryezë problemi është pothuajse gjithmonë gjuhën e af, ju nuk mund të them se është sepse nëse të dhëna dhe të prodhimit të mysql është shumë e shpeshtë do të rrëzimit!, Tryezën time pas është i madh, ajo ka 718.000 postimet dhe është në disponim nga çdo përdorues të vetëm të forumit, me siguri kjo është përdorur shumë më shpesh se në tryezë gjuha, MySQL copes shumë mirë me tabelën pas kështu që çdo gjë me të dhëna më të vogël do të lehtë të përballuar me.

Asnjë tjetër tavolina aksidentin, ai është vetëm tabelat e gjuhës.

Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

Edhe një herë, ju lutem pyesni në lidhje me këtë çështje një ekip MySQL. Kjo fix do të jetë e shpejtë dhe më të mirë.

Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

Unë kam pasur sy hosting ekipit në databaseMySql prodhon asnjë gabim të tjera, ata kanë riparuar edhe, optimizuar dhe eksportuar të tërë bazën e të dhënave 5GB pastaj ri-importuara dhe ende vetëm tabelat e gjuhës rrëzimit.

Faqe 1 e 2 12 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •