I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 10 e 11

Thread: Tavolina të ndryshme gjuhësore të mbajtur crashing në database?

Shiko Hybrid

E Mëparshme Post Previous Post   Next Post Tjetër Post
    Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

E pra, së pari unë besoj se mysql është versioni më të stabel dhe po e përdorin cache i ftuar, po të ishte mysql se është një problem pse është vetëm tabelat e gjuhës që aksident? i kanë tavolina të tjera që janë në disponim për postin ose të ndryshojë faqe, por ata nuk e rrëzimit.

Dhe i kanë optimizuar GJITHA tavolina nja dy herë!

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

Ne nuk jemi në gjendje të përcaktojnë se pse vetëm tabelat e kanë bug cache - kjo është një pyetje për ekipin MySQL, sepse, siç u përmend më parë ky është një gabim dhe mySQL kjo nuk ka rëndësi se në tryezë tjetër është në rregull. Nga ana jonë, ne nuk kemi sugjerime asnjë më shumë - Ju lutem raportoni te ekipi përgjegjës për këtë bug - për ekipin MySQL.

Çdo përpjekje për të krahasuar tabelat e tjera të tabelave cache nuk kanë ndonjë kuptim - sepse kjo do të jetë vetëm spekulimet, pse vetëm këtu mysql crashes tavolina. Ekipi MySQL është përgjegjës për kodin MySQL, kështu që ju lutemi - pyes për këtë ekip një MySQL.

Ndoshta çështja është këtu, sepse vetëm në këtë tavolina cache ju keni një shumë të përmbajtjes dhe në një tjetër tavolina jo (si vetëm në forumin tuaj, në një tjetër forumet klientët tanë jo). Ndoshta nga tavolina cache të dhënat e të dhënave janë larguar shpesh dhe nga një tjetër jo. Ndoshta, por Ne nuk mund të kontrolloni atë - vetëm sugjerimet.

E vetmja gjë që ne mund të themi është se kjo është një gabim i MySQL. Ju lutemi vini re se ndryshimet në kodin vBET nuk do të eliminojë këtë çështje.

MySQL motor është përgjegjës për menaxhimin e tabelave nga SQL. Kështu që ju duhet të gjejnë një zgjidhje në kodin MySQL. Ju lutemi të pyes për se mbështetja MySQ.

Thanks.

Pension;)
    Antarësuar
    Jan 2011
    Postime
    41

Po kamil ka të drejtë,
    çështja është nga mysql, kështu që të përpiqen për të shkruar për MySQL.

Sipas mendimit tim Ju keni problem me cache, diçka që nuk mund të shkruajë në MySQL prej cache.
    Mundohuni të përmirësuar MySQL MySQL Database për 5,5, ndoshta upgrade do të ndihmojë.

Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

Quote Postimi origjinal është bërë nga Youngster View Post
    Po kamil ka të drejtë,
    çështja është nga mysql, kështu që të përpiqen për të shkruar për MySQL.

Sipas mendimit tim Ju keni problem me cache, diçka që nuk mund të shkruajë në MySQL prej cache.
    Mundohuni të përmirësuar MySQL MySQL Database për 5,5, ndoshta upgrade do të ndihmojë.
    Im i kënaqur që ju jeni në gjendje për të përsëritur pikërisht atë Kamil tha. Kjo nuk është një problem me MySQL tryezë problemi është pothuajse gjithmonë gjuhën e af, ju nuk mund të them se është sepse nëse të dhëna dhe të prodhimit të mysql është shumë e shpeshtë do të rrëzimit!, Tryezën time pas është i madh, ajo ka 718.000 postimet dhe është në disponim nga çdo përdorues të vetëm të forumit, me siguri kjo është përdorur shumë më shpesh se në tryezë gjuha, MySQL copes shumë mirë me tabelën pas kështu që çdo gjë me të dhëna më të vogël do të lehtë të përballuar me.

Asnjë tjetër tavolina aksidentin, ai është vetëm tabelat e gjuhës.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

Edhe një herë, ju lutem pyesni në lidhje me këtë çështje një ekip MySQL. Kjo fix do të jetë e shpejtë dhe më të mirë.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •