I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 3 e 3

Thread: Ky forum është me të meta

Junior Member
    Antarësuar
    Jan 2011
    Postime
    4

Default Ky forum është me të meta

Unë e kam blerë edicionin e fundit të vBET dhe të ketë disa probleme. Por Administratorët e kanë përdorur kushte shumë strikte postimi kështu që nuk ka vetëm asnjë mënyrë për të postuar një fije problemeve.

1. Unë nuk jam lejuar të përdorin URL: s në thread tim që unë dont kanë 15 postime. Si mund të postoj një lidhje në faqen time për të problemeve dhe si mund të postoj përmbajtjen. Htaccess?

2. Unë nuk mund të dërgojë një ekip PM për vBET që unë nuk kam 10 postimet e bëra në forum.

Unë mund të shoh atë që ju u përpoq të bëjë (të reduktuar spam), por kjo nuk është me të vërtetë të punës - ju duhet të postoni një adresë email-i ose një lidhje me një mjet i mbështetur në qoftë se ju nuk doni që unë të përdor forumet

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

Përshëndetje,
    Ok unë do të përpiqet për të zgjidhur çështjen tuaj në thread tuaj.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

hello,

at. 1. kjo është një Spam Filter
    at. 2. Ne nuk e kemi këtë kufizim, por unë do të kontrolluar atë.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •