Përshëndetje,
Pse nuk është duke punuar për mua?
Forum Egjipt: Travel and Historia e Egjiptit
Por prurjet e mia janë duke punuar:
Thanks
Përshëndetje,
Pse nuk është duke punuar për mua?
Por prurjet e mia janë duke punuar:
Thanks
Fundit edituar nga pepito69; 15-01-11 në 19:59.
ok Unë do të përpiqet për të zgjidhur atë.
Siç e shoh se ju keni një Gabim sintakse - Çështja është në përshkrimin juaj forum.
Ju thjesht mund të provuar atë - vetëm edit përshkrimin tuaj dhe të vendosni tekstin forum pa letra të veçanta (për shembull të vënë përshkrimin në anglisht) dhe provoni.
I testuar atë në forum tim test me përshkrimin origjinale juaj forum (në Spanjë), dhe është punuar në forum time.
Nëse jo ende punë - ju lutem dërgoni me mua nga ju PM FTP dhe të dhëna admincp dhe unë do të kontrollojë atë dhe zgjidhur.
Unë jam duke pritur për info dhe ende duke u përpjekur të zgjidhur atë.
Fundit edituar nga kamilkurczak; 19-01-11 në 12:52.
Thanks, por kjo nuk është problem. Unë e bëri atë.
Unë pashë në kodin që kur RSS gjen një simbol puntuation (O, à, etj) RSS ndalon. Nuk është një problem i fushës përshkrimit, është problemi se si merret Vbet me disa kode gjuhë. Kjo nuk është një problem sintaksë.
Gjithsesi, i kanë mësuar që të ketë një shumë të pacience me VBET, sepse afterall, i preferojnë e përdorin atë, por nuk gjeti një shtrirje me probleme të tilla.
Unë vetëm duhet të dini, pse rss ndalet kur të gjeni disa simbole, simbolet normale në shumë gjuhë.
Thanks
hello,
Në forum tim test unë nuk mund ta gjeni këtë çështje - Kam bërë shumë temat dhe postimet ne spanjisht me shkronja të veçanta si në shembullin tuaj.
Nuk është një çështje në përkthim - Ajo mund të jetë e lidhur me kodimin e gabuar në faqen tuaj (ose një zgjedhje të gabuar encoding). Unë mund të rregullohet, por unë duhet të ketë qasje të plotë në faqen tuaj.
Nëse jeni tip i bezdisur se ky nuk është problem - zgjidhur.
Thanks Kamil, një nga këtë ditë unë do t'ju dërgojë një PM