Hi,
Unë kam qenë duke përdorur vBET për diku tani, dhe çdo gjë ka qenë duke punuar mirë,
Megjithatë kohët e fundit për shkak të nivelit në rritje të trafikut, vBet është duke përdorur 2-300 lidhjet jashtë,
Kjo është duke shkaktuar shumë Slow Queries për të kandiduar, si dhe duke shkaktuar apache për të goditur numrin e saj maksimal e temat.
Cili është vendosur aktualisht në 256 (e cila duhet të merret lehtë diçka si 10 milionë godet në ditë dhe trafikun e mia nuk është se e lartë).
web faqen time është: cardshare.tv
Unë kam një të fuqishëm të mjaftueshme server (dual core quad, 24gig ram etj.)
Ngarkesën në server është shumë i ulët, kështu që nuk e tij një çështje e ngarkesës përkatëse.
Im running vBulletin 3.8.x
Unë kam mundur të cache të plotë mysafir & instaluar raste të tjera të tilla si cache VB zgjedh dhe memcache aktivizuar.
-
Hi, Pas më nga mesazhi mia të mëparshme,
Unë kam vënë re vetëm ka një gabim në vBet Tools -> Cleaner Cache në admincp.
Unë mendoj se kjo është e lidhur me script ose nuk zbulimin e kam emërtuar admin / mod drejtorëve (p.sh. koduar vështirë), apo ata janë lejet?
Warning: require_once ([rrugën] / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [function.require-herë]: dështuar për të hapur stream: No fotografi të tilla apo directory në [rrugën] / Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (1933): eval () ' d code on line 9
Fatal error: require_once () [function.require]: Failed hapjen e nevojshme 'shtëpi / / cardsh / public_html / forum / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php' (include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') in / home/cardsh/public_html/forum/Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (1933): eval ()' d code on line 9
Unë kam aftësi të kufizuara të cache të plotë si mysafir në momentin duket të jetë bërë më të vështirë se sa të mira.