I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 9 e 9

Thread: Çështjet vBET - Slow Queries / Apache Threads.

Junior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    25

Default Çështjet vBET - Slow Queries / Apache Threads.

Hi,

Unë kam qenë duke përdorur vBET për diku tani, dhe çdo gjë ka qenë duke punuar mirë,

Megjithatë kohët e fundit për shkak të nivelit në rritje të trafikut, vBet është duke përdorur 2-300 lidhjet jashtë,

Kjo është duke shkaktuar shumë Slow Queries për të kandiduar, si dhe duke shkaktuar apache për të goditur numrin e saj maksimal e temat.

Cili është vendosur aktualisht në 256 (e cila duhet të merret lehtë diçka si 10 milionë godet në ditë dhe trafikun e mia nuk është se e lartë).

web faqen time është: cardshare.tv

Unë kam një të fuqishëm të mjaftueshme server (dual core quad, 24gig ram etj.)

Ngarkesën në server është shumë i ulët, kështu që nuk e tij një çështje e ngarkesës përkatëse.

Im running vBulletin 3.8.x

Unë kam mundur të cache të plotë mysafir & instaluar raste të tjera të tilla si cache VB zgjedh dhe memcache aktivizuar.

-

Hi, Pas më nga mesazhi mia të mëparshme,

Unë kam vënë re vetëm ka një gabim në vBet Tools -> Cleaner Cache në admincp.

Unë mendoj se kjo është e lidhur me script ose nuk zbulimin e kam emërtuar admin / mod drejtorëve (p.sh. koduar vështirë), apo ata janë lejet?

Warning: require_once ([rrugën] / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [function.require-herë]: dështuar për të hapur stream: No fotografi të tilla apo directory në [rrugën] / Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (1933): eval () ' d code on line 9

Fatal error: require_once () [function.require]: Failed hapjen e nevojshme 'shtëpi / / cardsh / public_html / forum / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php' (include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') in / home/cardsh/public_html/forum/Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (1933): eval ()' d code on line 9

Unë kam aftësi të kufizuara të cache të plotë si mysafir në momentin duket të jetë bërë më të vështirë se sa të mira.

Junior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    25

Update:

Unë kam arritur të zgjedh vendin dhe të instaluar disa gjëra që kanë rectifyed gjëra, kështu që gjërat janë duke gjobë tani.

Megjithatë gabimi përmendur deklaruar të gabimit të vështirë rrugën e koduar ende ekziston.

Gjithashtu mendoj se pyetje ndoshta ngadaltë mund të shpresojmë të jetë optimizuar më tej në të ardhmen.

Senior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    142

Vetëm të fikur vBET dhe reset serverin tuaj, të mbajtur vbet jashtë për disa ditë dhe të shohim nëse forumi juaj është më e shpejtë.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

Unë kam një listë të lë të kuptohet se për tuaja - ju lutemi kontrolloni: http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html

Po në lidhje me këtë çështje të dytë? Unë nuk mund të riprodhoni atë në forum tim test kështu që mund të shpjegojë atë që unë duhet të ndryshojë (anme e etj folrum / folder?)

Junior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    25

Emrat admincp & modcp dosje dhe ne config.php

Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

ok, kështu që unë do të provuar atë sot përpiqet të bëjë ndonjë përfundim. Thanks

Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

e përdorni Forder admincp me emër tjetër apo jo? A e keni ndërruar emrin kësaj dosje vetëm në config.php ose emrin e dosje të vërtetë shumë?
    nëse po, - të përpiqen për të kopje të të gjitha vBET fotografi nga upload / admincp dosje në dosjen tuaj të re.

Junior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    25

Po admincp është quajtur diçka si: HGUYFhghg78556FJF
    Kjo është përditësuar në config.php

Unë gjithashtu e bëri të sigurt të ngarkoni ndonjë fotografi vBet ne / admincp shkoi në dosje admincp riemëruar.

dosjen time admincp ka ndryshuar që para instalimit vBet.

Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

kështu që ju lutemi provoni këtë zgjidhje - http://www.vbenterprisetranslator.co....html#post6876
    duhet të punojnë tani

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •