Si ne update, nëse ju nuk i japin qasje në të dhënat server? Dhe në qoftë se ajo kishte bërë atë të hyjë, kështu që çfarë problemi tani?
Unë nuk e di nëse unë e kuptoj drejt - keni paguar 30 $ për një përditësim në drejtim të një përditësim të shërbimit apo për të rinovuar një licencë?
Në rastin e cache Guest - cache të qartë, kur unë sugjeroj këtë si një problem është zgjidhur tashmë.
Ju lutem shkruani të dhënat e qasjes - përndryshe ne nuk mund të shohim se çfarë po ndodh. Unë po të shoh se gjithçka është në rregull me një lidhje të Google - ne kemi nevojë për të gjetur një arsye për një problem që ndodh vetëm në ju. Kështu, vetëm me ju, ne mund të hetojë.
Ju mund të ndërroni fjalëkalimin tuaj në një të përkohshme, apo të na japin qasje në forum provë, ku vërejmë të njëjtën sjellje.
Shumë i lumtur që të ju ndihmojë - por tani e vështirë për ne për të përcaktuar se çfarë po ndodhte, të paaftë për të kontrolluar.
Ju lutemi të furnizimit me një lidhje te faqja ku ju mund të vëzhgojë sjelljen e përshkruar.