Punon mirë
http://www.syrionline.com/vb3/register.php
Fundit edituar nga tomee123; 21-11-09 në 22:14.
Një e dhënë - siç e shoh unë, pasi duke klikuar butonin e regjistrimit nuk ka sjellë që ju të formularit të regjistrimit (url register.php?do=register), Por vetëm për përcaktimin mail (register.php?do=vMail).
Në këtë moment unë nuk kam asnjë ide që e bën këtë shkakton këtë çështje, por ne thjesht mund të kontrolloni atë. Nëse ju mund të lutem për një moment të ndryshojë konfigurimin tuaj, kështu që duke klikuar butonin e regjistrimit gjenerojnë formën e regjistrimit të tërë. Gjithashtu ju lutem më tregoni se si ta konfiguroni vBulletin që të ketë sjelljen e Forumit tuajat - unë do të provuar atë në forumet testet tona.
OK. Unë jam ende në kërkim. Një aluzion - ndoshta ka disa çështje me redirections (nëse 301 redirection ndodh atëherë ajo do të humbur informata për marrëveshje për kushtet forum). Unë do të shkruaj një robot në pak minuta kështu që unë do të shohim bën diçka të tillë ndodh. Të jetë i qetë - ne do të gjejmë zgjidhje për këtë![]()
OK - Unë e di arsyen. Kjo është ajo që kam menduar - se ju keni redirection, sepse në formë URL qëndron pa parameter gjuhë. Kjo është arsyeja pse ndodh redirection. Unë pyes veten pse URL në formë nuk ka ndryshuar (ajo duhet të jetë) - Unë do të hetojë atë që tani![]()
A jeni duke përdorur disa mod e cila ndryshime URLs në formë? Po kërkoj në kodin mod, kodin html dhe forumin tonë html kod. Ajo duhet të punojnë. Pra për hetime të mirë unë do të duhet qasje në forum tuaj. Ju lutemi PM mua qasje në FTP tuaj (ndoshta unë nuk do të duhet CP Admin).