I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 10 e 18

Thread: Problem kur vizitorët e regjistruar

Shiko Hybrid

E Mëparshme Post Previous Post   Next Post Tjetër Post
    Banned
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    9

Text automatically translated from: Arabic to: Albanian
    Translated text
    Punës time mirë dhe nuk ka asnjë problem me çdo problem e forumit
    Dhe regjistrimit brenda Forum punon mirë

Por problemi është se kur kam zgjedhur një gjuhë tjetër nga gjuha origjinale e Forumit
    Për shembull
    Ishte një vizitor nga Australia për të zgjedhur gjuhën e Forumit vendit regjistruar tregojnë atij një letër që ai nuk ishte dakord me rregullat e forumit

A keni një ide?
    Original text

Banned
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    9
    Fundit edituar nga tomee123; 21-11-0922:14.

Banned
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    9

Translated text
    Nuk punon dhe me miratimin e Forumit dhe ndjekja e tregon më të gabuar Unë nuk e kanë bërë miratimin e ligjeve
    http://www.syrionline.com/vb3/register.php?language=en
    Original text

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga tomee123 View Post
    Translated text
    Punës time mirë dhe nuk ka asnjë problem me çdo problem e forumit
    Dhe regjistrimit brenda Forum punon mirë

Por problemi është se kur kam zgjedhur një gjuhë tjetër nga gjuha origjinale e Forumit
    Për shembull
    Ishte një vizitor nga Australia për të zgjedhur gjuhën e Forumit vendit regjistruar tregojnë atij një letër që ai nuk ishte dakord me rregullat e forumit

A keni një ide?
    Original text
    Po kërkoj për tani të dhëna.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Një e dhënë - siç e shoh unë, pasi duke klikuar butonin e regjistrimit nuk ka sjellë që ju të formularit të regjistrimit (url register.php?do=register), Por vetëm për përcaktimin mail (register.php?do=vMail).

Në këtë moment unë nuk kam asnjë ide që e bën këtë shkakton këtë çështje, por ne thjesht mund të kontrolloni atë. Nëse ju mund të lutem për një moment të ndryshojë konfigurimin tuaj, kështu që duke klikuar butonin e regjistrimit gjenerojnë formën e regjistrimit të tërë. Gjithashtu ju lutem më tregoni se si ta konfiguroni vBulletin që të ketë sjelljen e Forumit tuajat - unë do të provuar atë në forumet testet tona.

Banned
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    9

Quote Postimi origjinal është bërë nga vBET View Post
    Një e dhënë - siç e shoh unë, pasi duke klikuar butonin e regjistrimit nuk ka sjellë që ju të formularit të regjistrimit (url register.php?do=register), Por vetëm për përcaktimin mail (register.php?do=vMail).

Në këtë moment unë nuk kam asnjë ide që e bën këtë shkakton këtë çështje, por ne thjesht mund të kontrolloni atë. Nëse ju mund të lutem për një moment të ndryshojë konfigurimin tuaj, kështu që duke klikuar butonin e regjistrimit gjenerojnë formën e regjistrimit të tërë. Gjithashtu ju lutem më tregoni se si ta konfiguroni vBulletin që të ketë sjelljen e Forumit tuajat - unë do të provuar atë në forumet testet tona.
    Unë u ndal Produkt bëj = vMail
    Kontrolloni postën
    Problemi vazhdon
    Tani tregon një lidhje në register.php formularin e regjistrimit? A = regjistruar

vBulletin
    Unë kam një të vërtetë licencë
    Fundit edituar nga tomee123; 21-11-0923:11.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

OK. Unë jam ende në kërkim. Një aluzion - ndoshta ka disa çështje me redirections (nëse 301 redirection ndodh atëherë ajo do të humbur informata për marrëveshje për kushtet forum). Unë do të shkruaj një robot në pak minuta kështu që unë do të shohim bën diçka të tillë ndodh. Të jetë i qetë - ne do të gjejmë zgjidhje për këtë

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

OK - Unë e di arsyen. Kjo është ajo që kam menduar - se ju keni redirection, sepse në formë URL qëndron pa parameter gjuhë. Kjo është arsyeja pse ndodh redirection. Unë pyes veten pse URL në formë nuk ka ndryshuar (ajo duhet të jetë) - Unë do të hetojë atë që tani

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

A jeni duke përdorur disa mod e cila ndryshime URLs në formë? Po kërkoj në kodin mod, kodin html dhe forumin tonë html kod. Ajo duhet të punojnë. Pra për hetime të mirë unë do të duhet qasje në forum tuaj. Ju lutemi PM mua qasje në FTP tuaj (ndoshta unë nuk do të duhet CP Admin).

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •