I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 1 e 2 12 I funditLast
Results 1 te 10 e 13

Thread: Më ndihmoni

Shiko Hybrid

E Mëparshme Post Previous Post   Next Post Tjetër Post
    Junior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2010
    Postime
    23

Thumbs up Më ndihmoni

1) Për "numrin e karaktereve përpara se të mbyllë Text" Set në '0 ', ku mund ta gjej këtë vendosjen?

2) Si mund ta di forumi im është utf-8 charactersets nëse unë shoh në Set Character HTML tregojnë këtë numër ISO-8859-1

3) se si i gjetur këtë suazë për characterset vlerën Set në Fjala?

Banned
    Antarësuar
    Nëntor 2010
    Postime
    95

Përshëndetje

1)
    Siç përshkruhet në nuk-nuk-upload -> readme.html fotografi:
    Të gjitha konfigurimin pranë characterset janë bërë nga Admin CP-> Settings-> Options-> - Show All Settings -
    Ju mund të gjeni këtë opsion në Opsionet e Renditjes thread (showthread) seksion
    Njoftim: Sipas pyetjes tuaj të dytë duket, se forumi juaj duhet të jetë në UTF-8 format, kështu që mos harroni, se ky hap është i nevojshëm vetëm për NUK UTF-8 charsets.

2)
    Nëse është vendosur të ISO-8859-1, atëherë forumi juaj nuk është në UTF-8, sepse kjo është vlera e atributi 'charset' për vendosjen e përmbajtjes në llojin HTML template 'headinclude' ... për çdo faqe të forumit tuaj
    Kujtoj, Se ky opsion duhet të jetë vendosur vetëm një herë vetëm para ndonjë postimet janë shkruar në forum tuaj! Kjo është për shkak se ajo mund të jetë një char-rrëmujë, kur ju modifikojë atë më vonë.
    Nëse jeni të vërtetë nevojë për të bërë ndryshime, ju mund të lexoni për këtë në nuk-nuk-upload -> readme.html fotografi në FAQ seksion

3)
    Kjo nuk është një mjedis të Vetëm të lexoni përsëri -> Set Vlera e characterset në Fjala <- Kjo do të thotë, që ju keni për të vendosur një vlerë characterset në Fjala (jo Capitals). Kjo është duke në:
    Admin CP -> Languages & Phrases -> Menaxher Language
    Ju duhet të shkruani UTF-8 në vend të UTF-8

Junior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2010
    Postime
    23

1) në mënyrë që sugjerimin tuaj, ne duhet të ndryshojë format tona forum konvertohet në UTF-8 apo thjesht qëndroni në vendosjen e tanishme?

2) A është shumë e rëndësishme ka vendosur në UTF-8?

3) kur i ndryshojnë këtë vend nga $ Vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ TTL); te $ Vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbet_vbseo_filter_replace_text ($ TTL); portali im të bëhet bosh. Pra, si për të zgjidhur atë?

4) Si mund të kthehen përsëri në forumin tonë kryesore language pas gjuhën e përkthyer irlandeze duke përdorur këtë vbtranslator
    si abc.com / forum.php? language = GA përsëri në abc.com / forum.php

5) Pse, pasi ta përdor këtë shtojcë dhe konvertohet në gjuhë tjetër, plugin im statistike e cila është treguar poster lartë, fije të reja, post të ri dhe të tjerët nuk i kanë ndjekur për të kthyer. Si për ta bërë atë? Pasi më shumë përshkrimin tonë në çdo pjesë në subforum tona gjithashtu nuk i kanë ndjekur për të kthyer gjithashtu. Si të rregullohet?

6) Si mund të ndryshojë dizajnin flamurin?

7) Si mund të gjej file. Htaccess në forum e mia për të ndjekur këtë udhëzim?
    Muslimanët e integrimit

forum time: cutimalaysia.my

8) pse ne CMS vBulletin tim, nuk ka treguar flamurin?
    Fundit edituar nga vBET; 04-12-1011:30. Arsyeja: URL keqe

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

1) ju mund të qëndroni në vendosjen aktuale. Nëse ju nuk përdorni një utf-8 forum vetëm të vendosur këtë opsion: Numri i figurë përpara se të mbyllë Tekst në 0

2) asnjë ajo nuk është e rëndësishme, por nëse keni NUK UTF-8 charactersets Ju lutemi të bëjë të gjitha hapat e rëndësishme nga readme.html foto nga nuk-nuk-upload Forder që të mos utf-8 charactersets forum

3) ju Lutemi të bëjë të gjitha integrimit me vBSEO hapa nga readme.html foto nga nuk-nuk-upload dosje. Të gjitha hapat. Unë kam qenë në tuaj forumit tuaj, url-të nuk janë të përkthyera. Ju duhet të integrohen dy vBSEO fotografi:
    _createurl.php
    _url.php

Në qoftë se kjo do të jetë përsëri (faqe bosh) ju lutemi provoni të gjeni në dosjen tuaj log një emër të çështjes. Kjo skedë është hyni në serverin tuaj. (Ju mund të kërkoni abaut që ofruesin tuaj të presë)

4)
    Code:
    abc.com/forum.php?language=ga
    kjo nuk është SEO url. Nëse dëshironi të keni një lidhje të pa parameter gjuhës -? Ju lutem integruar url tuaj për SEO.
    Ju lutemi të:
    1. Shko tek admincp-> vBET-> kryesore
    2. vendosur Lloji Link te VBSEO_URI
    3. vendosur Links Translation Lloji për të Krijuar URL-së sipas SEO lidhje konsensus (d.m.th. '/en/address')
    4. edit tuaj .htaccess file (shtoni të gjitha vBET rulse befor vBSEO rregullat ju mund të gjeni atë në .htaccess file në nuk-nuk-upload folder)

Si për të kthyer në gjuhën kryesore? Vetëm kliko mbi flamurin kryesore gjuhën tuaj (për forumin tonë - ky është flamuri anglisht)

5) Ju lutem shpjegoni më mirë. Ju lutemi paste këtu një url për fije me këtë çështje. A keni përdorur ndonjë Mod e veçantë?

6) Ju mund të ndryshojë një pozitë të flamujve. Për ta bërë këtë - ju lutem:
    1. Shko tek admincp-> vBET-> flamuj
    2. vendosur Flamujt Vendi mundësi si të tillë ju dëshironi të keni. Nëse keni vendosur Me porosi - Ju duhet të vënë $ Vbenterprisetranslatorflags në template me dorë.

7) Kur? shkojnë në FTP tuaj (nga disa menaxher si Total Commander) dhe të shkojnë në dosjen rrënjë juaj forum. Në fund ju duhet të keni. Dosjen tuaj htaccess.
    vBET .htaccess file ju mund të gjeni në nuk-nuk-upload dosje. Vënë vBET rregullat e para vBSEO rregullat.

8) Unë isha në forum tuaj dhe unë mund të shihni flamujt, kështu që ju lutemi shpjegoni këtë çështje më të mirë dhe ngjitur këtu një url për faqe me çështjen (nëse ju mund)
    Fundit edituar nga kamilkurczak; 03-12-1019:48.

Junior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2010
    Postime
    23

Quote Postimi origjinal është bërë nga Cuti Malaysia View Post
    1) Për "numrin e karaktereve përpara se të mbyllë Text" Set në '0 ', ku mund ta gjej këtë vendosjen?

2) Si mund ta di forumi im është utf-8 charactersets nëse unë shoh në Set Character HTML tregojnë këtë numër ISO-8859-1

3) se si i gjetur këtë suazë për characterset vlerën Set në Fjala?
    kështu që unë dua të rikonfirmoj, vendosjen e mi forum tani është në nuk UTF-8 charactersets? është e drejtë?

Quote Postimi origjinal është bërë nga kamilkurczak View Post
    1) ju mund të qëndroni në vendosjen aktuale. Nëse ju nuk përdorni një utf-8 forum vetëm të vendosur këtë opsion: Numri i figurë përpara se të mbyllë Tekst në 0

2) asnjë ajo nuk është e rëndësishme, por nëse keni NUK UTF-8 charactersets Ju lutemi të bëjë të gjitha hapat e rëndësishme nga readme.html foto nga nuk-nuk-upload Forder që të mos utf-8 charactersets forum

3) ju Lutemi të bëjë të gjitha integrimit me vBSEO hapa nga readme.html foto nga nuk-nuk-upload dosje. Të gjitha hapat. Unë kam qenë në tuaj forumit tuaj, url-të nuk janë të përkthyera. Ju duhet të integrohen dy vBSEO fotografi:
    _createurl.php
    _url.php

Në qoftë se kjo do të jetë përsëri (faqe bosh) ju lutemi provoni të gjeni në dosjen tuaj log një emër të çështjes. Kjo skedë është hyni në serverin tuaj. (Ju mund të kërkoni abaut që ofruesin tuaj të presë)

4)
    Code:
    abc.com/forum.php?language=ga
    kjo nuk është SEO url. Nëse dëshironi të keni një lidhje të pa parameter gjuhës -? Ju lutem integruar url tuaj për SEO.
    Ju lutemi të:
    1. Shko tek admincp-> vBET-> kryesore
    2. vendosur Lloji Link te VBSEO_URI
    3. vendosur Links Translation Lloji për të Krijuar URL-së sipas SEO lidhje konsensus (d.m.th. '/en/address')
    4. edit tuaj .htaccess file (shtoni të gjitha vBET rulse befor vBSEO rregullat ju mund të gjeni atë në .htaccess file në nuk-nuk-upload folder)

Si për të kthyer në gjuhën kryesore? Vetëm kliko mbi flamurin kryesore gjuhën tuaj (për forumin tonë - ky është flamuri anglisht)

5) Ju lutem shpjegoni më mirë. Ju lutemi paste këtu një url për fije me këtë çështje. A keni përdorur ndonjë Mod e veçantë?

6) Ju mund të ndryshojë një pozitë të flamujve. Për ta bërë këtë - ju lutem:
    1. Shko tek admincp-> vBET-> flamuj
    2. vendosur Flamujt Vendi mundësi si të tillë ju dëshironi të keni. Nëse keni vendosur Me porosi - Ju duhet të vënë $ Vbenterprisetranslatorflags në template me dorë.

7) Kur? shkojnë në FTP tuaj (nga disa menaxher si Total Commander) dhe të shkojnë në dosjen rrënjë juaj forum. Në fund ju duhet të keni. Dosjen tuaj htaccess.
    vBET .htaccess file ju mund të gjeni në nuk-nuk-upload dosje. Vënë vBET rregullat e para vBSEO rregullat.

8) Unë isha në forum tuaj dhe unë mund të shihni flamujt, kështu që ju lutemi shpjegoni këtë çështje më të mirë dhe ngjitur këtu një url për faqe me çështjen (nëse ju mund)

1) pas i bëjnë disa konfigurimit, është e gjitha vendosur për të bërë vbtranslator aktive dhe mund të konvertohet në gjuhën dhe lidhjen e saktë tani?

2) A është ky tranlsator vBulletin njëjtë të saktë të përkthehet me Google translate?

3) pas i shikoni disa pjesë në forumin tim të ndryshojë does't
    për shembull kjo lidhje, http://www.cutimalaysia.my/ga/f269/berita-ekonomi

por këtë post mund të konvertohet corectly
    http://www.cutimalaysia.my/ga/airgea...-rm2-20-a/t756

për informimin tuaj gjuha ime kryesore është në malajisht. ju lutem më ndihmoni duke iu referuar të gjitha fjalë kjo?
    Fundit edituar nga Cuti Malaysia; 04-12-1013:59.

Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

Quote Postimi origjinal është bërë nga Cuti Malaysia View Post
    kështu që unë dua të rikonfirmoj, vendosjen e mi forum tani është në nuk UTF-8 charactersets? është e drejtë?

1) pas i bëjnë disa konfigurimit, është e gjitha vendosur për të bërë vbtranslator aktive dhe mund të konvertohet në gjuhën dhe lidhjen e saktë tani?

2) A është ky tranlsator vBulletin njëjtë të saktë të përkthehet me Google translate?

3) pas i shikoni disa pjesë në forumin tim të ndryshojë does't
    për shembull kjo lidhje, Eacnamaíoch Nuacht

por këtë post mund të konvertohet corectly
    Airgeadra Malartú 1 USD; RM2.20?

për informimin tuaj gjuha ime kryesore është në malajisht. ju lutem më ndihmoni duke iu referuar të gjitha fjalë kjo?
    Ju mund të kontrolloni vendosjen e juaj forum. Thjesht shkoni te admincp-> Languages & Phrases-> Menaxher-> Edit Settings Language-> Character Set HTML
    Nëse ju nuk përdorni utf-8 - kjo është në rregull!

1) Unë kam qenë në forum tuaj dhe përkthimi vepra të mira. Përkthimit në url me Muslimanët punon Goot (ju keni një integrimi të mirë tani)

2) Po, vBET punon në engine google translator

3) Unë kam qenë në forum tuaj dhe përkthimi vepra të mira. Ku është problemi? Shpjegoni më mirë, ju lutem

Junior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2010
    Postime
    23

Quote Postimi origjinal është bërë nga kamilkurczak View Post
    Ju mund të kontrolloni vendosjen e juaj forum. Thjesht shkoni te admincp-> Languages & Phrases-> Menaxher-> Edit Settings Language-> Character Set HTML
    Nëse ju nuk përdorni utf-8 - kjo është në rregull!

1) Unë kam qenë në forum tuaj dhe përkthimi vepra të mira. Përkthimit në url me Muslimanët punon Goot (ju keni një integrimi të mirë tani)

2) Po, vBET punon në engine google translator

3) Unë kam qenë në forum tuaj dhe përkthimi vepra të mira. Ku është problemi? Shpjegoni më mirë, ju lutem

1) çështja është që unë nuk mund të bëjë të ndryshme ose UTF-8 ose jo, në Set Character HTML time, ajo tregojnë këtë karakter ISO-8859-1 <<<Është kjo UTF-8 apo jo. Ju lutemi të rikonfirmojë.

2) Kështu, do të thotë se Vbet në faqen tonë portal është duke punuar si duhet?

3) Pse flamur për përkthyes vBulletin në portalin tone në këtë URL http://www.cutimalaysia.my/iklan/index.php nuk tregojnë?
    Fundit edituar nga Cuti Malaysia; 06-12-1020:42.

Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

1) ISO-8859-1 këtë në mos utf-8 dhe kjo është në rregull
    2) përkthimi vepra të mira, por kur unë u përpoq për të përkthyer një post të shfaqet nga mod tuaj (me JavaScript) nuk keni punuar. Pra, Ne duhet të integrohen mod tonë me mod tuaj.

Ju lutemi të një fije të re në pikën e integrimit dhe e përshkruajnë këtë mod (të na japin një emër dhe url me këtë mod. Është ajo mod falas apo jo?)

3) Unë do të kontrollojë atë.

Junior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2010
    Postime
    23

plase kontrolloni pm

Banned
    Antarësuar
    Nëntor 2010
    Postime
    95

kjo do të thotë pikërisht, ajo që është shkruar

përkthimi veprat e mira - Të qartë

Por, kur ne përpiqemi për të përkthyer një post të shfaqet nga mod tuaj, ajo nuk punon - E cila pjesë e këtij dënimi nuk është e qartë për ju? si pasojë:

ne duhet të integrohen mod tonë me mod tuaj - kjo mod ndikon për të functionallity e jona (vBET) dhe nevojat e integrimit, KËSHTU:

të bëjë një fije të re në pikën e integrimit dhe e përshkruajnë këtë mod (të na japin një emër dhe url me këtë mod. është ajo mod falas apo jo?)

Faqe 1 e 2 12 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •