Postimi origjinal është bërë nga
kamilkurczak
1) ju mund të qëndroni në vendosjen aktuale. Nëse ju nuk përdorni një utf-8 forum vetëm të vendosur këtë opsion:
Numri i figurë përpara se të mbyllë Tekst në 0
2) asnjë ajo nuk është e rëndësishme, por nëse keni
NUK UTF-8 charactersets Ju lutemi të bëjë të gjitha hapat e rëndësishme nga
readme.html foto nga
nuk-nuk-upload Forder që të mos utf-8 charactersets forum
3) ju Lutemi të bëjë të gjitha integrimit me vBSEO hapa nga
readme.html foto nga
nuk-nuk-upload dosje. Të gjitha hapat. Unë kam qenë në tuaj forumit tuaj, url-të nuk janë të përkthyera. Ju duhet të integrohen dy vBSEO fotografi:
_createurl.php
_url.php
Në qoftë se kjo do të jetë përsëri (faqe bosh) ju lutemi provoni të gjeni në dosjen tuaj log një emër të çështjes. Kjo skedë është hyni në serverin tuaj. (Ju mund të kërkoni abaut që ofruesin tuaj të presë)
4)
Code:
abc.com/forum.php?language=ga
kjo nuk është SEO url. Nëse dëshironi të keni një lidhje të pa parameter gjuhës -? Ju lutem integruar url tuaj për SEO.
Ju lutemi të:
1. Shko tek admincp-> vBET-> kryesore
2. vendosur
Lloji Link te
VBSEO_URI
3. vendosur
Links Translation Lloji për të Krijuar URL-së sipas SEO lidhje konsensus (d.m.th. '/en/address')
4. edit tuaj .htaccess file (shtoni të gjitha vBET rulse befor vBSEO rregullat ju mund të gjeni atë në .htaccess file në
nuk-nuk-upload folder)
Si për të kthyer në gjuhën kryesore? Vetëm kliko mbi flamurin kryesore gjuhën tuaj (për forumin tonë - ky është flamuri anglisht)
5) Ju lutem shpjegoni më mirë. Ju lutemi paste këtu një url për fije me këtë çështje. A keni përdorur ndonjë Mod e veçantë?
6) Ju mund të ndryshojë një pozitë të flamujve. Për ta bërë këtë - ju lutem:
1. Shko tek admincp-> vBET-> flamuj
2. vendosur
Flamujt Vendi mundësi si të tillë ju dëshironi të keni. Nëse keni vendosur
Me porosi - Ju duhet të vënë
$ Vbenterprisetranslatorflags në template me dorë.
7) Kur? shkojnë në FTP tuaj (nga disa menaxher si Total Commander) dhe të shkojnë në dosjen rrënjë juaj forum. Në fund ju duhet të keni. Dosjen tuaj htaccess.
vBET .htaccess file ju mund të gjeni në
nuk-nuk-upload dosje. Vënë vBET rregullat e para vBSEO rregullat.
8) Unë isha në forum tuaj dhe unë mund të shihni flamujt, kështu që ju lutemi shpjegoni këtë çështje më të mirë dhe ngjitur këtu një url për faqe me çështjen (nëse ju mund)