I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 2 e 2

Thread: Si mund të jetë i sigurt kam qenë crawled?

Junior Member
    Antarësuar
    Tetor 2010
    Postime
    6

Default Si mund të jetë i sigurt kam qenë crawled?

Unë u pyesin nëse ekziston një mënyrë për të kuptoj se nëse faqen time të saktë crawled në të gjitha gjuhët e ndryshme?

Unë drejtimin e një përzierje e madhe e software, vBulletin, vBulletin v3.8.6, Vbadvanced, dhe natyrisht Vbet v3.5

Dhe unë kam faqen time të instaluar të gjitha brenda një asgjë "forume" dosjen në rrënjë.

I kam të gjitha përcjellimet mia të punës unë mendoj, në mënyrë që njerëzit mund të shfletoni faqen e lajmeve (cmps_index.php) gjobë në gjuhë të ndryshme, dhe forume kryesore (index.php) gjobë.

Por si mund të kontrolloni nëse bota është e ngadalë zvarritje të gjitha 500.000 tim url-së (që ishin fillimisht në gjuhën angleze, tani në të gjitha gjuhët e ndryshme, si faqe të parë (cmps_index) dhe temat e forumeve.

Unë kam ende për të instaluar v3.0 fundit Muslimanët sitemap, unë dua të bërë gjëra të siguruar që janë duke punuar mirë, dhe pastaj të shohim në marrjen e se në përzierje e softuerit pa probleme.

Banned
    Antarësuar
    Nëntor 2010
    Postime
    95

Unë nuk jam i sigurt, nëse kjo është, ajo që ju po kërkoni, por të përpiqet Google Webmaster Tools.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •