I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 1 e 2 12 I funditLast
Results 1 te 10 e 14

Thread: 2 Bigs vBET çështje duhet të soved sa më shpejt të jetë e mundur

Junior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    22

Default 2 serioze çështje vBET duhet të zgjidhen sa më shpejt të jetë e mundur

1. Performance.
    Unë jam duke përdorur versionin e paguar. [PO]
    Kam shqyrtuar vendosjen e mia dhe të riformohet me skenar shumë. [PO]
    Unë kam optimizuar mysql përdorur këtë një http://www.day32.com/MySQL/ [PO]
    Unë kam rritur RAM [PO]
    Unë jam duke përdorur sasi të vBET e + memcache e VB [PO]

por duket si ajo ende mbetet me serverin tim. Shih ngarkesës CPU nga ekrani shtënë-më poshtë:

[Removed ADMIN FOTO TE PRISHUR]

Unë kam gjetur që në mysql-slow.log, ka shumë pyetje të ngadaltë (776 dukurive të) erdhi nga produkti vBET. Siç tregojnë nga komanda e mëposhtme

Code:
    $grep "vbenterprisetranslator" /var/log/mysql/mysql-slow.log |wc
    776  170475 3149151

2. Shkak Tag dyfishta Titulli

Para se: Unë të përdorur këtë mod, tag dublohet titullin kisha ishte rreth 1xx-1xxx më së shumti.
    Pas: 5xxx-1x, xxx ose më shumë

Siç mund ta shikoni nga screenshot më poshtë:
    Kjo është me të vërtetë çështje serioze në vend për të bërë faqen tuaj te internetit duke përmbajtje të mirë dhe radhë, google do të ndëshkuar ndonjë website të keq që mori shumë tag titullin dyfishta. Nëse ky problem nuk mund të zgjidhet. Të gjitha ato veti të mrekullueshme në përkthim do të thotë asgjë.

Pyetje Performance:

A duhet të rikonfiguruar këto vlera?
    Vlera aktuale është
    Madhësia HTML: pika e prerjes = 100.000
    Madhësia HTML: prerja fillojë = 150.000
    Fundit edituar nga vBET; 01-12-1021:47. Arsyeja: images hequr thyer

Banned
    Antarësuar
    Nëntor 2010
    Postime
    95

Nëse ne flasim për performancës këtu është një lidhje, ju mund të lexoni dhe të mësoni se është e mundur optimizim të vBET:

Vini re, se në qoftë se ju përdorni potencialin maksimal të vBET duke u mundësuar të gjitha 52 gjuhë, ju do të keni përmbajtje të 52 herë më shumë dhe trafiku - hint: për të kufizuar numërimin e gjuhëve në këto më të popullarizuara.

Tag dyfishta title - Ne do të provuar atë dhe të përgjigjen me rezultate së shpejti
    Fundit edituar nga mateuszr; 01-12-1008:28.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ju lutem jepni disa shembuj të saktë të pyetjeve të cilat konsiderohen si ato të ngadaltë - me gjithë log MySQL.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Duke iu përgjigjur pyetjes tuaj në lidhje me rikonfigurimin e parametrave të theksuar - ta bëjë këtë vetëm nëse ju mund të kontrolloni kohën e saktë brez para dhe pas ndryshimeve. Ju mund të kontrolloni se duke shtuar disa shënime shkrimet dhe kontrolluar se si ajo ndikon në kohën e gjeneratës së në serverin tuaj. Pa i analizuar rezultatet, ju lutem mos ndryshuar ato parametra.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Për fat të keq unë nuk mund të shoh ndonjë e imazheve të përfshira nga ju (nuk e ngarkimit). Ju lutem shkruani përmbajtjen e atyre si tekst?

Ne kemi nevojë të saktë URL shembuj për faqet tuaja me titullin dublohet të parë se çfarë po ndodh atje. Unë supozoj se është përkthyer dhe si rezultat përkthimi Google jep të njëjtin tekst (në shembullin është disa fjalë të veçanta si emri i kompanisë i cili nuk duhet / nuk mund të përkthehet), por unë nuk mund të konfirmoj se pa URL për faqet e saktë. Nuk mund të konfirmuar, por presim që vBET është duke punuar mirë këtu dhe kemi përshkruar situatën. Ju lutem jepni URL kështu që ne do të jetë në gjendje për të kontrolluar atë.

Mateusz - ju lutem gjeni thread ngjashme ku ne përshkruar se si për të shtuar përkthim në gjuhën title tag kështu çdo përkthim do të jetë e ndryshme edhe në qoftë se rezultati Google përkthim do të kthehet njëjtin tekst. Gjej ajo dhe ju lutem jepni ketu link.

Junior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    22

Rezultati tekst do të postuar shpejti

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Thanks. Unë nuk kam nevojë rezultatet e tekstit më për këtë çështje. Unë po të shoh se çfarë është shkaku. Ju keni çështje e madhe me Përcjellin URLs. Si unë shoh për të njëjtën gjuhë ke URLs të ndryshme - ky duhet të jetë ridrejtuar në një të përshtatshme. Kjo është arsyeja pse ju të shihni këtë dyfishim tags.

Ju lutem tregoni a keni bërë ndonjë ndryshim kodin në fotografi vBET? Nëse po - e cila e?

Sigurohuni që keni të integrimit të përshtatshme me vBulletin!

Kjo e vërtetë duhet të zgjidhet shpejt! Pra ju lutem së pari le të përqëndrohet në këtë. Pasi që është zgjidhur ju lutem jepni më shumë hollësi në lidhje me ato quries ngadalshëm.
    Fundit edituar nga vBET; 01-12-1021:48.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Unë vetëm ishte në forum dhe shoh se është duke punuar ... redirection Jeni i sigurt se kemi të bëjmë me çështje ekzistuese? Cilat janë datat e njohjes së kësaj çështje? Ju lutemi të mbani në mend se Webmaster Tools tregon të dhënat historike.

Junior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    22

Quote Postimi origjinal është bërë nga vBET View Post
    Unë vetëm ishte në forum dhe shoh se është duke punuar ... redirection Jeni i sigurt se kemi të bëjmë me çështje ekzistuese? Cilat janë datat e njohjes së kësaj çështje? Ju lutemi të mbani në mend se Webmaster Tools tregon të dhënat historike.
    Unë kurrë nuk kam bërë ndonjë ndryshim në kodin vBET në të gjitha.
    Ky problem tashmë të ndodhë tani.
    Unë pashë atë që ju shihni. Google mund të shohin lidhjen ndryshim apo diçka.
    Me të vërtetë e çuditshme

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga cevo View Post
    Unë kurrë nuk kam bërë ndonjë ndryshim në kodin vBET në të gjitha.
    Ky problem tashmë të ndodhë tani.
    Unë pashë atë që ju shihni. Google mund të shohin lidhjen ndryshim apo diçka.
    Me të vërtetë e çuditshme
    Ndoshta ju përditësuar vBulletin kohët e fundit dhe nuk e bëri integrim të plotë menjëherë. Siç kam shkruar tani redirection është duke punuar në forum tuaj. Pra, kjo çfarë ju shihni nuk mund të ndodhë tani. Ju lutem kontrolloni veten dhe i vuri 2 URLs të ndryshme për të njëjtën fije në gjuhën e njëjtë (një palë nga lista mjetet tuaja webmaster) - kjo duhet të ridrejtuar në URL të përshtatshme, kështu që nuk ka dyfishimin e titullit do të shfaqet. Ju lutem kontrolloni atë. Nëse kjo është si unë përshkruaj, atëherë është çështje historike e cila nuk do të ndodhë më (ju lutemi shikoni datat e çështjeve - Webmaster Tools gjithmonë i thotë kur ai vesh për këtë çështje, dhe i tregon çështjet e historike). A është është në rregull - atëherë është e zgjidhur. Siç kam shkruajtur ju kjo mund të jetë shkaktuar në shembull për shkak të rinovuar Muslimanët pa integrim të përshtatshme. Por unë nuk mund të jetë i sigurt se kjo, nëse çështja është zgjidhur tashmë.

Nëse nuk është - dhe ju do të shihni se me të vërtetë ende nuk përcjellëse, atëherë ju lutem jepni saktë 2 URLs të cilat ju testuar - jepni atë si tekste. Pra, ne do të jetë në gjendje për të parë atë dhe të punojnë në të.

NESE zgjidhet - Ju lutemi jepni atyre pyetje të ngadaltë shkrimet të cilat ju u shkruar rreth - ne do të shikojmë në këtë.

Faqe 1 e 2 12 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •