Unë kurrë nuk kam rinovuar Muslimanët që të instaluar VB.
Tani për tani problemi është ende vazhdojnë dhe duket si të bëj dy probleme të mëdha
1. SHUME hight LOAD CPU @ mysql
2. Ton e title tag dyfishta (hera e fundit rreth 10k tani 40K)> _ <
Unë kurrë nuk kam rinovuar Muslimanët që të instaluar VB.
Tani për tani problemi është ende vazhdojnë dhe duket si të bëj dy probleme të mëdha
1. SHUME hight LOAD CPU @ mysql
2. Ton e title tag dyfishta (hera e fundit rreth 10k tani 40K)> _ <
1. Keni më shumë trafik, më shumë postime, temat, dhe përmbajtjen e 52 herë më shumë, nëse ju keni të gjitha gjuhët të aktivizuara.
Këtu ju mund të gjeni disa këshilla për të përmirësuar punën. Ne këshilloj me forcë për të lexuar këtë.
Një tjetër zgjidhje është për të kufizuar gjuhë të mbështetur në këto më të dobishme deri cache do ta mbushë, pastaj shtoni gjuhët e ardhshme me kalimin e kohës.
Çfarë është më shumë, ju mund të përpiquni të "cache mysafir" i cili heq mysql nga pyetje, kështu që ju bën më pak të ngarkuar CPU.
2. si nga postimi i fundit:Ju lutem jepni saktë 2 URLs të cilat ju testuar ..Nëse nuk është - dhe ju do të shihni se me të vërtetë ende nuk përcjellëse, atëherë ju lutem jepni saktë 2 URLs të cilat ju testuar - jepni atë si tekste. Pra, ne do të jetë në gjendje për të parë atë dhe të punojnë në të.
Edhe një herë - Ju lutemi jepni informacion të saktë.
1. Ju lutem jepni pyetje shkrimet të cilat ju i ngadalshëm ishte shkruar rreth.
2. Ju lutem jepni disa shembuj të URL të saktë të cilat kanë të dyfishta tituj (si imazhe jo tekst).
Ne do të verifikojë atë dhe të punojnë në të.
asnjë përgjigje në këtë temë për një kohë të gjatë - e shënuar si zgjidhen tani për tani.