I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 9 e 9

Thread: vBulletin 3.2 ndihmuar integrimin me vBulletin 3.8

Junior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2010
    Postime
    8

Default vBulletin 3.2 ndihmuar integrimin me vBulletin 3.8

Përshëndetje

i kanë instaluar vbet sot dhe të gjithë duket mirë, përveç i përdorin Muslimanët 3,2 dhe e di që dosjet për të redaktuar, i kanë bërë. htaccess por unë nuk ka ndryshuar ndonjë fotografi Muslimanët dhe i havent ndryshuar ndonjë settings Muslimanët mund të ndihmoni?

Faleminderit

Borzilok

Banned
    Antarësuar
    Nëntor 2010
    Postime
    95

Junior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2010
    Postime
    8

këtij $ vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ TTL); nuk ekziston në vbseo3.2 functions_vbseo_createurl.php kështu që unë e di se çfarë i duhet shtuar se ku, mund të ju ndihmojë?

Junior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2010
    Postime
    8

Përshëndetje,

kjo është htaccess e forumit tim

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (xml |..? Txt) (\\ GZ))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php sitemap = $ 1 [L]

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & ridrejtuar = / [L, QSA]
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & ridrejtuar = / $ 2 [L, QSA]

% RewriteCond {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | cron | vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^ ((arkiva /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]
    është kjo e saktë?

Faleminderit

Borzilok

Junior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2010
    Postime
    8

në adition ...

ne kemi vBulletin fundit tani
    Τεστ ποστ - ForexForum.GR
    Problemi ne jemi përballur është se përkthimet nuk janë bërë automaticallytranslations nuk janë duke u zhvilluar automatikisht

Faleminderit

Borzilok

Junior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2010
    Postime
    8

ndonjë lajm në lidhje me këtë?

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

hello,
    Unë kam qenë në forum tuaj për shembull nga ky url:ForexForum.GR を - ヨーロッパ の 災禍 は USD 強化 し て 続行

dhe këtë link SEO duket e mirë. Pra, ku është problemi? Ju lutem përshkruani atë më mirë.
    Code:
    The problem we are facing is that translations are not done automaticallytranslations are not taking place automatically
    ju lutem shpjegoni më mirë.
    Fundit edituar nga kamilkurczak; 25-11-1019:50.

Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

Kamil, unë kam qenë atje, ata kanë vBulletin fundit instaluar dhe përkthime duket se po ndodh automatikisht, kështu që unë mendoj se tani ata janë duke kërkuar është htaccess. Tyre të saktë treguar si më sipër?

Regards,
    Simon

Banned
    Antarësuar
    Nëntor 2010
    Postime
    95

Çdo gjë duket mirë. Ka një dritare të kërkuar në lidhje me një gjuhë e forumit (sipas parametrat shfletuesit tuaj), është përkthyer edhe forum, links SEO sy bukura .. A ka ndonjë çështje të tjera?

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •