Mund të ketë një mënyrë për të na lejojë të lloj flamujt në mënyrën se si ne duam që ata të paraqiten në adminCP, dua të them si një opsion?
Mund të ketë një mënyrë për të na lejojë të lloj flamujt në mënyrën se si ne duam që ata të paraqiten në adminCP, dua të them si një opsion?
Unë mendoj se është e mundur. Ku duhet të përfshihet - për të gjitha vendet ku flamujt janë shfaqur (drop-down menu, flamuj, formularin e regjistrimit)?
Po, kudo do të ishte super.
Ku është ky opsion në 3.3.1? Kjo ishte pyetur në nëntor kështu që unë mendoi se do të përfshihet si ju tha.
Hi. Jo nuk është përfshirë ende. Na vjen keq - ne kemi bërë 3.3.0 lirimin shpejtë se ajo ishte planifikuar dhe 3.3.1 ishte vetëm ndreqim bug release.
Deri ne përfshijnë flamuj klasifikim në lirimin e zyrtare që ju mund të përdorni këtë zgjidhje:
1. Hapur / përfshin / vbenterprisetranslator_functions_lang.php
2. Gjej të:
3. Ndryshimi urdhër palë.Code:$vbet_SupportedTranslations = array ('af'=>'Afrikaans','sq'=>'Albanian','ar'=>'Arabic', 'be'=>'Belarusian','bg'=>'Bulgarian','ca'=>'Catalan','zh-CN'=>'Chinese','hr'=>'Croatian','cs'=>'Czech','da'=>'Danish','nl'=>'Dutch','en'=>'English','et'=>'Estonian','tl'=>'Filipino','fi'=>'Finnish','fr'=>'French','gl'=>'Galician','de'=>'German','el'=>'Greek','iw'=>'Hebrew','hi'=>'Hindi','hu'=>'Hungarian','is'=>'Icelandic','id'=>'Indonesian','ga'=>'Irish','it'=>'Italian','ja'=>'Japanese','ko'=>'Korean','lv'=>'Latvian','lt'=>'Lithuanian','mk'=>'Macedonian','ms'=>'Malay','mt'=>'Maltese','no'=>'Norwegian', 'fa' => 'Persian', 'pl'=>'Polish','pt'=>'Portuguese','ro'=>'Romanian','ru'=>'Russian','sr'=>'Serbian','sk'=>'Slovak','sl'=>'Slovenian','es'=>'Spanish','sw'=>'Swahili','sv'=>'Swedish','zh-TW'=>'Taiwanese','th'=>'Thai','tr'=>'Turkish','uk'=>'Ukrainian','vi'=>'Vietnamese','cy'=>'Welsh','yi'=>'Yiddish');
Edhe një herë vjen keq se ajo nuk është përfshirë ende
OH, Unë po të shoh. OK atëherë. Gjithsesi, faleminderit për zgjidhje e përkohshme.
Unë pyes veten për çështjet e performancës - sorting çdo herë nuk është efikase. Kur ne kemi ndryshim të vetëm të ndryshuar atë në kodin. Unë e kuptoj se nuk është për të mirë për të ndryshuar kodin, por është shumë më mirë për performancën dhe duket se nuk përdoruesit e shumë të vërtetë ka nevojë për të zgjidhur flamujt e tyre nga CP Admin.
Unë të ndryshojë statusin e saj përsëri në "në konsideratë". Nëse dikush tjetër gjithashtu duhet të kenë atë configurable ju lutemi jepni votën tuaj këtu. Nëse është e nevojshme të vërtetë, ne do ta mbështesim atë. Nëse nuk është e nevojshme për përdoruesit e më shumë, ne do të qëndrojnë në zgjidhjen doze. A është OK për ju Cybershaolin?
Nuk ka përgjigje dhe nuk ka zëra të tjerë - kështu që në këtë moment kjo kërkesë quhet e rrëzuar dhe mbështetur vetëm si modifikim kod të thjeshtë.