I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 4 e 4

Thread: Testimi vBET software

Anëtar
    Antarësuar
    Nëntor 2010
    Postime
    43

Default Testimi vBET software

Text automatically translated from: Dutch to: Albanian
    Translated text
    Unë do të doja të testuar software parë në një vend test i forumit tim. Pyes veten nëse software vBET bën ndryshime në bazën e të dhënave ose shtoni të dhëna shtesë. Unë do të di nëse gjithçka funksionon para se të bëjnë ndryshime në forum time jetuar.

Kjo thread është në holandisht për të parë se sa mirë përkthyer në anglisht.
    Original text

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Hi

Ju lutemi vini re se ne japin versionin e lirë (karakteristika të ngadalshme dhe më pak), të cilat ju mund ta provoni. Ju lutem shikoni këtu për detaje:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...lator-2-x.html

Gjithashtu u përgjigjur në pyetjen tuaj në lidhje me ndryshimet e DB. vBET krijon kjo është tavolina vet për cache. Pra, të dhënat tuaja ekzistuese është e sigurt - ne nuk do të ndryshojë atë. vBET shton vetëm kolonën 1 të tabelës ekzistuese - është kolona për mosplotësim gjuhën përdorues në tabelën përdorues.

PS.
    Shpresoj se ju pëlqen se si e mirë shkrimin tuaj është përkthyer Nuk kisha asnjë problem në të gjitha me kuptim të. Google jep shërbim të madh!
    Fundit edituar nga vBET; 16-11-1023:55.

Anëtar
    Antarësuar
    Nëntor 2010
    Postime
    43

Text automatically translated from: Dutch to: Albanian
    Translated text
    Faleminderit për informacionin!. Përkthimi ishte më mirë sesa e prisja. Jo të përsosur, por mjaft e mirë për të kuptuar. Gjuha kryesore e Forumit im është anglisht, por unë patjetër mendoj se unë mund të rekrutojnë anëtarë të më shumë me gjuhë të ndryshme.

Unë do të hetojë disa më shumë dhe të përpiqen së shpejti.
    Original text

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ju lutemi vini re se versioni i lirë vetëm përkthen forum. Version Paid mbështet komunitetit gjuhë (postime në gjuhë të ndryshme).

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •