I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 3 e 3

Thread: vbOptimise

Senior Member
    Antarësuar
    Dhjetor 2009
    Postime
    276

Default vbOptimise

Unë jam për fat të keq ende ka probleme me përdorimin e vbOptimise dhe vBET së bashku. Nëse unë mundësojë cache ftuar, e cila arka të gjitha faqet për mysafirët në memcache, faqet vBET humbasin CSS e tyre dhe të bëni asnjë përkthyer saktë.

Ndonjë ide?

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

dhe kur është me aftësi të kufizuara vBotpimise - style mysafir cache është vepra zot apo jo? Unë do të doja të kontrolluar atë. unë do të doja të kontrolloni burimi faqen tuaj.

Senior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    168

Quote Postimi origjinal është bërë nga tavenger5 View Post
    Unë jam për fat të keq ende ka probleme me përdorimin e vbOptimise dhe vBET së bashku. Nëse unë mundësojë cache ftuar, e cila arka të gjitha faqet për mysafirët në memcache, faqet vBET humbasin CSS e tyre dhe të bëni asnjë përkthyer saktë.

Ndonjë ide?
    memcache nuk është projektuar për sasi sasi të mëdha të të dhënave (> 1MB by default). Ndoshta kjo është ajo që është duke shkaktuar problemin?

Unë jam duke përdorur vBET, vBoptimise, Memcache, dhe APC në serverin tim pa probleme, por unë jam drejtimin e një version të vjetër të vbet i cili nuk ka cache mysafir file.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •