I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 4 e 4

Thread: Template Redaktimet

Junior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2010
    Postime
    13

Default Template Redaktimet

Përshëndetje,

Para se të bleni versionin PRO kam vendosur për të vlerësuar një lirë në web faqen time:
    travelexpert.gr / travel.php

Pra, unë kam disa pyetje:
    1 .- A mund të shtoj flamujt në linjë nën menutë e mia butonin ku tani thotë se "këshilltar e udhëtimit tuaj"?
    2 .- Unë respektoj dëshirën e Google të kenë slongan e tyre, por mund të shtoj se në futboll, ndërsa flamujt do të jenë në krye?
    3 .- Dhe në fund ... Çmimin e 90 $ përfshin version krejt të lirë të modulit tuaj?

Faleminderit
    Maria

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

hello,
    Kam gjetur këtë udhëzim për ju në version falas i faqes vBET:
    vB Translator Enterprise - vBulletin.org Forum

1.
    Code:
    Configurable place for flags - simply select in options where you want to have translation flags. NO MANUAL TEMPLATE MODIFICATION. Supported: Footer-Bottom, Footer-Top, Navbar-Bottom, Navbar-Top, Custom
    - Possible custom place for flags - in such case just edit template which you want and add $vbenterprisetranslatorflags
    - Configurable header for flags
    - Flags generation base on templates - so if you need to customize for several styles simply edit hose templates: vbenterprisetranslator_flags_begin, vbenterprisetranslator_flag, vbenterprisetranslator_flags_end.
    pra, nëse ju doni për të vënë flamurin tuaj në këtë butonit - thjesht shkoni për vBET menu edit flags vend të Me porosi. Pas kësaj vetëm $ Vbenterprisetranslatorflags me template me këtë buton

3. 90 $ - kjo është një kosto të licencës vBET, Nëse doni të heqjen e lidhjeve nga vBET e kreditit, ju duhet të blini edhe licencës shtesë quajtur të lirë - për 135 $

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Unë shoh se kemi humbur përgjigje për pyetjen 2

Pra, - po ju mund të vendosni logon Gogle në vend tjetër. Për ta bërë këtë ju duhet të hiqni imazhin Google nga konfigurimi vBET dhe shtoni atë në template të përshtatshme nga CP Admin.

Junior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2010
    Postime
    13

Faleminderit edhe nga ju djema. Unë do të blej atë gjatë fundjavës.

Maria

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •