I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 1 e 2 12 I funditLast
Results 1 te 10 e 17

Thread: Faqet e bardha të identifikimit dhe Postimet në lëvizje.

Senior Member
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    257

Default Faqet e bardha të identifikimit dhe Postimet në lëvizje.

OK, unë vetëm e kishte Co-Admin time të qartë cache dhe cookies gjitha, dhe provë këtë. Pas logging in, ai mori një faqe të bardhë. Sikur të rifreskoni.

Kur ai dëshiron të lëvizë çdo postimet ose temat, pas kërkuar për fjalëkalimin e tij, dhe goditur të hyjë, ai merr një faqe të bardhë.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

Përshëndetje,
    Unë kam qenë në forum dhe kam hyrë në, por unë nuk e kishte faqen e bardhë (nga Opera dhe Firefox) mund ta shpjegoni këtë?

Senior Member
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    257

Ajo gjithashtu nuk ndodh me mua. Duket të ndodhë vetëm me disa nga Moderatorët e mia. Por kur VBET ishte uninstalled kjo nuk ndodhi.

Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

hmm Mund të jetë juaji moderatorët duhet të fshirë cookies të tyre?

Senior Member
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    257

LOL, kjo është gjëja e parë që unë gjithmonë kanë ata bëjnë. Kjo dhe pastrimin cache. Nuk është se Kamil. Ajo duhet të ketë diçka të bëjë me logging in Sepse ajo duket të ndodhë në çdo gjë që kërkon logging in Ashtu si mesazhet në lëvizje. Mesazhin e parë që ju duhet të hyni brënda përsëri për të verifikuar. Ka ata marrin një faqe të bardhë. Pastaj pas kësaj, duke lëvizur postimet e përsëri, dhe nuk ka për të hyni brënda përsëri, faqja e bardhë nuk ndodh.

Pra, duhet të jetë diçka me logging in

Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

ok Demi, ju pastruar cookie-t, por ajo që për juaja moderatorët? A e kanë të qartë të gjithë cookie-t?

Senior Member
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    257

Po citoj:

LOL, kjo është gjëja e parë që unë gjithmonë kanë ata bëjnë. Kjo dhe pastrimin cache.
    Po ata vepruan.

Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

hmm Na vjen keq Demi por kjo është shumë e vështirë për të rregulluar atë nga unë, sepse unë nuk mund të riprodhoni këtë çështje (ju nuk mund të bëni edhe ajo), pra ju lutemi të kontrolloni se kur vBET është me aftësi të kufizuara. ju lutem disable vBET tani.
    Edited:
    Unë do të kërkoj Michał në lidhje me këtë, mund të jetë ai mund të riprodhojë atë.
    Fundit edituar nga kamilkurczak; 02-11-1015:02.

Senior Member
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    257

Më jepni një moment ju lutem Kamil. Unë jam duke u përpjekur për diçka me këto Moderatorët. Unë do të raportojnë përsëri në disa minuta.

Senior Member
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    257

Na vjen keq Kamil. Unë kam për të kandiduar për diku tani. Unë do t'i raportojë për këtë më vonë përsëri. Faleminderit për ndihmën tuaj deri tani.

Faqe 1 e 2 12 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •