I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 9 e 9

Thread: Cache mysafir nuk punon dhe kur të moderuar kanë faqe të bardhë.

Senior Member
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    257

Default Cache mysafir nuk punon dhe kur të moderuar kanë faqe të bardhë.

Në këtë fazë pas ri-instalimit VBET dhe konfigurimin atë pikërisht në të njëjtën mënyrë kisha para, cache mysafir nuk është duke punuar dhe kur moderatorët lëvizin postimet e mia janë ata po faqet e bardha. Ju lutemi ndihmoni.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

Përshëndetje Demi,
    Këtu keni një fije me Cache Guest çështje. Ju lutem lexoni atë.
    (Rreth gzip dyfishtë).
    http://www.vbenterprisetranslator.co...che-issue.html

rreth një të dytë. Unë do të përpiqem për të riprodhuar atë në forum time test.

Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

Si unë kujtoj juve, fixed it me ofruesin tuaj të presë, por pas përditësimin Apache tuaj ju mund të ketë një mod_deflate aktivizuar përsëri. Pra, nëse ajo është edable -> ju keni një gdziped dyfishtë. Ju lutemi të kontaktoni ofruesin tuaj të presë dhe çaktivizoni këtë modul.

Këtu keni një udhëzim të plotë si për të kontrolluar atë (nga thread tuaj të mëparshëm - shkruar nga Michał)

Kur ju disable vBulleitn gzip nga opsion AdminCP Gzip Output HTML atëherë prodhimit juaj është zipped ende. Ju mund të shihni këtu:
    Gzip Test
    SHËNIM: është përshkruar qartë në opsion vBulletin:
    Nëse ju tashmë janë duke përdorur mod_gzip apo mod_deflate në serverin tuaj, mos e aktivizoni këtë opsion.
    Pra, në këtë moment duket se ju keni një nga ata më, për shkak se prodhimi është zipped anyway. Dhe kjo është me siguri shkaku i çështjeve me cache vBET mysafir - ajo është zipped dyfishtë aq shfletuesit të çmendur me të.

Senior Member
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    257

Unë kam aftësi të kufizuara tani gzip në ACP tim, por ende të marrë këto gabime:

Warning: filemtime () [function.filemtime]: stat dështuar për [rrugën] / vbet_guestcache/en/_forums_dnp_news_php_content_3_id_8978.html në [rrugën] / përfshin / vbenterprisetranslator_functions_guestcache.php on line 53

Warning: Nuk mund të modifikoni informacion header - headers already sent by (output filluar në [rrugën] / përfshin / class_core.php: 4598) në [rrugën] / dnp_news.php on line 320

Warning: filemtime () [function.filemtime]: stat dështuar për [rrugën] / vbet_guestcache/en/_forums_forumdisplay_php_f_8278.html në [rrugën] / përfshin / vbenterprisetranslator_functions_guestcache.php on line 53

Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

Kjo bug është zgjidhur në forumin tonë. Try it:

1.Just File Edit (ju lutemi të bëjë një kopje të këtij file): përfshin / vbenterprisetranslator_functions_guestcache.php
    Shkarko 2find::
    PHP Code:
    if ((time() - filemtime($vbet_readGuestCacheFileName) <= $timeAllowed) && !vbet_verify_ip_ban()) { 
    ndryshojë atë për:
    PHP Code:
    @$fileTime filemtime($vbet_readGuestCacheFileName);
    if ((
    time() - $fileTime <= $timeAllowed) && !vbet_verify_ip_ban()) { 

Senior Member
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    257

Kamil awesome. Që duket se kanë bërë atë. Works great tani. Thank you very much!

Unë do të kërkoj Moderatorët time për të kontrolluar tani nëse çështja të tjera me ta lëvizin mesazhet dhe për të gjetur faqe të bardhë janë ende të pranishme.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Unë nuk jam i sigurt se kjo është e lidhur me Cache Guest - nëse moderatorët lëvizin temat e tuaja janë, atëherë ata nuk janë të ftuar ... Ju lutem kontrolloni e parë e bën atë akoma ndodh kur cache mysafir është me aftësi të kufizuara. Nëse po ne do të dimë për të kontrolluar diçka tjetër. Siç e shoh se tani ajo nuk është me siguri çështje mysafir cache - moderatorët nuk janë ftuar, cache kështu mysafir nuk punojnë për ta ...

Kamil ju lutemi të verifikuar me Demi nuk cache Vizitor është duke punuar në të gjitha. Gjithashtu ka çështje ndodh kur cache Vizitor është me aftësi të kufizuara. Kontrolloni mund të riprodhuar në forumin tonë test.
    Demi - mund të shihni në server logs çdo mesazhet e gabimit? Unë pres që disa fotografi nuk është përfshirë gabimisht. Nëse po në shkrimet server ju do të keni komunikon në lidhje me funksionin e panjohur - kjo do të na lejojë të zgjidhur çështjen shumë të shpejtë.
    Fundit edituar nga vBET; 02-11-1013:40.

Senior Member
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    257

Na vjen keq, unë nuk do të thotë të them se kishte diçka të bëjë me cache mysafir. Unë thjesht përmendur 2 çështjet së bashku si të mos të hapë një fije të veçantë.

Çështja e parë në lidhje cache mysafir është zgjidhur tashmë. Një tjetër po ndodhte, ndërsa cache mysafir ishte me aftësi të kufizuara, kështu që unë nuk jam i sigurt nëse edhe zgjidhjen e cache të ftuar do të zgjidhte atë. Por unë do të tregoj atyre të provoni tani anyways. Unë do t'i raportojë për këtë.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

OK kështu - gabimi im. Kam marrë atë si një çështje. Ju lutem mbani një fije për një çështje. Ajo do të na lejojë të trajtuar atë mënyrë të përshtatshme. Gabimi im - vjen keq për ju dhe Kamil.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •