I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 2 e 2

Thread: mesazh gabimi në përmirësimin e

Shiko Hybrid

E Mëparshme Post Previous Post   Next Post Tjetër Post
    Junior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    7

Default mesazh gabimi në përmirësimin e

hello,

Unë aktualisht kam vbet drejtimin 2,21 në faqen time, me vbulletin 3.8.1 dhe 3.3.2 vBulletin. i shkoi për të përmirësuar në vbet 3.12. i ngarkuar të gjitha dosjet për të prishësh ato ekzistuese. Unë pastaj shkoi në admincp të ngarkoni produktin. Megjithatë, kur i shkoi në admincp, i mori mesazh gabimi:

Nuk mund të redeclare vbseo_thread_seotitle () in / home / USER directory / public_html / përfshinë / functions_vbseo_createurl.php on line 38

kështu që unë nuk mund të hyni brënda për të admincp të ngarkoni produktin.

i kanë rikthyer përsëri në vbet 2,21 fotografi tani për tani.

A e dini se çfarë problemi është? Si mund ta zgjidhin këtë mesazh gabimi?

faleminderit
    simit

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga simit patel View Post
    hello,

Unë aktualisht kam vbet drejtimin 2,21 në faqen time, me vbulletin 3.8.1 dhe 3.3.2 vBulletin. i shkoi për të përmirësuar në vbet 3.12. i ngarkuar të gjitha dosjet për të prishësh ato ekzistuese. Unë pastaj shkoi në admincp të ngarkoni produktin. Megjithatë, kur i shkoi në admincp, i mori mesazh gabimi:

Nuk mund të redeclare vbseo_thread_seotitle () in / home / USER directory / public_html / përfshinë / functions_vbseo_createurl.php on line 38

kështu që unë nuk mund të hyni brënda për të admincp të ngarkoni produktin.

i kanë rikthyer përsëri në vbet 2,21 fotografi tani për tani.

A e dini se çfarë problemi është? Si mund ta zgjidhin këtë mesazh gabimi?

faleminderit
    simit
    Kjo është normale, sepse ju nuk e ka bërë integrimin e tërë, siç përshkruhet në manual dhe atë e kanë bërë tashmë të pjesshme (përcaktuar tashmë. Rregullat e htaccess). Ju lutem shikoni këtu:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...2.html#post169

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •