I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 4 e 4

Thread: Faqja e bardhë për login.

Senior Member
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    257

Default Faqja e bardhë për login.

Kur një anëtar nuk ka vendosur gjuhën e tij default dhe mbi të identifikoheni është ridrejtuar për të redaktuar faqen e tij profilin e se ku duhet vendosur gjuhën e tij, ata marrin një faqe të bardhë.

Si për të zgjidhur këtë ju lutem?

CreativX

Kjo është faqja si anëtar merr ridrejtuar që është e bardhë.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

Unë jam anëtar dhe unë nuk kam vendosur gjuhën e tij default. Me login Unë jam ridrejtuar për të redaktuar faqen e profilit tim, ku unë duhet të redaktoni gjuhën time, por unë kam një faqe normale, përkthim i mirë etj
    Ajo që unë duhet të bëjë?

Senior Member
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    257

E pra, unë nuk e di pse ju nuk e bëni atë faqe të bardhë atëherë. Kam pasur shumë ankesa në lidhje me këtë, dhe unë edhe u përpoq atë vetë me emrin coder, dhe pastaj të marrë edhe faqen e bardhë.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

Hmmm Kam provuar atë në opera, Firefox dhe IE dhe ende nuk kanë një faqe bosh. Nëse ju dëshironi që mund ta dërgoj një screenshoot për ju.
    1. kështu që të përpiqen për të pastruar cookie-t
    2. më jepni më shumë informata se si për të riprodhuar atë.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •