I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 1 e 2 12 I funditLast
Results 1 te 10 e 11

Thread: Ndryshimi gjuhësor në usercp, por mban lidhje në url pas

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    77

Question Ndryshimi gjuhësor në usercp, por mban lidhje në url pas

Kur ndryshon gjuhën forum në usercp në një gjuhë tjetër, le të themi këtë shembull:

Tani: anglisht
    Ndryshimi për french
    Ndryshimi i kthyer në anglisht

Kur ruajtur, URL shfletuesin e mban duke shtuar vjetër lang = fr në fund, ose çdo URL (ose në këtë rast, këtu në forum tuaj, ajo mban këtë: http://www.vbenterprisetranslator.co.../fr/usercp.php

A është ky një bug?

Btw pse është e ndryshme këtu? Këtu kemi forum / fr dhe në forum time kemi lang = fr në fund të URL?

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga Cybershaolin View Post
    Kur ndryshon gjuhën forum në usercp në një gjuhë tjetër, le të themi këtë shembull:

Tani: anglisht
    Ndryshimi për french
    Ndryshimi i kthyer në anglisht

Kur ruajtur, URL shfletuesin e mban duke shtuar vjetër lang = fr në fund, ose çdo URL (ose në këtë rast, këtu në forum tuaj, ajo mban këtë: http://www.vbenterprisetranslator.co.../fr/usercp.php

A është ky një bug?

Btw pse është e ndryshme këtu? Këtu kemi forum / fr dhe në forum time kemi lang = fr në fund të URL?
    Unë do të kontrollojë e bën këtë është një, por me cookies - thanks for njoftim.

Rreth formën e URL - të shkoni në Admin CP -> vBET -> Kryesor dhe shikoni se çfarë keni vendosur për Links Translation Lloji

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Korrigjohet - do të përfshihen në 3.1.3

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    77

E pra unë ende hasin në këtë problem duke përdorur 3.2.2. Pra, ju prbably mbajtur këtë hapur në vend të mbyllur ...

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga Cybershaolin View Post
    E pra unë ende hasin në këtë problem duke përdorur 3.2.2. Pra, ju prbably mbajtur këtë hapur në vend të mbyllur ...
    Na vjen keq ai ishte korrigjuar dhe të testuar në 3.1.3, ndoshta ne korrigjuar diçka të ngjashme.

Ju lutem më tregoni do të shihni këtë bug në serverin tonë. Nëse jo, ju lutem AM mua URL juaj forum.
    Fundit edituar nga vBET; 28-11-0921:39.

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    77

Nuk duket të jetë në rregull këtu, por ju përdorni vBulletin lidhje directories këtu kështu që unë nuk mund të vërtetë të krahasuar, sepse në anën time, I use "language = en" model.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Dhe kjo është informacion shumë i dobishëm për ne. Ne do të testojë se nuk ka konfigurim këtë në serverin tonë testimit.

Gjithashtu ne ju rekomandojmë që të ndryshoni modelin e saj të përshtatshme për SEO konsensus. Ju lutem vini re se ju NUK keni për të përdorur vBSEO - vBET e mbështet atë edhe për të papërpunuara vBulletin lidhjet (dhe në 3.3.0 do të mbështesë gjithashtu me lidhje të përkthimit për FALAS SEO mod - Zoints SEO).
    Fundit edituar nga vBET; 29-11-0916:08.

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    77

Unë nuk e përdorin Muslimanët dhe vetitë e mia reflektojnë këtë. Faleminderit për marrjen kohë për ta parë këtë.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    77

Faqe 1 e 2 12 I funditLast

Tags për këtë Temë