I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 2 e 3 FirstI parë 123 I funditLast
Results 11 te 20 e 21

Thread: paralajmërim nga google

Senior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    142

bhanuprasad1981,
    Send me një kontakt në MSN PM.

Pas Email Google I çaktivizuar vBET për disa ditë dhe lidhjet e përkthyer (kopjuar 52x) filloi të bjerë poshtë dhe Crawlers Google ngadalë ka filluar të tërhiqet POR trafikun e mia dhe të të ardhurave Google Adsence filloi të bjerë me shpejtësi. Kështu që unë jam duke u përpjekur një eksperiment të vogël tani, unë u kthye në vBET me të gjitha gjuhët e ndezur POR me vetëm 4 gjuhë të kopje e ruajtur dhe në pak ditë unë do t'ju japë rezultatet.

kamilkurczak,
    Ky është një problem serioz që duhet të trajtohet si diçka ka ndryshuar me Googles Zvarritje Strategjia, Që nga fillimi i vitit të gjitha temat e përkthyer (52x) janë duke u konsideruar si duplicate temat periudhe. Kjo ndikon mua sepse unë kam një forum të mesme 400,000 x 52 = Postime Vdekja Sigurisht!
    Unë jam duke filluar të të ardhurave të lirshme Adsense dhe kjo është bërë më i zemëruar!

Ju keni një PD, PS: Unë fshihet cache vBET pas paralajmërimit.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

ok i kanë PM tuaja. Unë do të kontrollojë atë dhe unë jam duke pritur për rezultatet e testit tuaj. Thanks
    Fundit edituar nga kamilkurczak; 13-01-1114:40.

Senior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    142

Quote Postimi origjinal është bërë nga kamilkurczak View Post
    ok i kanë PM tuaja. Unë do të kontrollojë atë dhe unë jam duke pritur për rezultatet e testit tuaj. Thanks
    Unë do të testit setup tim në ditët e ardhshme por çfarë mund të më thoni se çfarë po ndodh me Google? Çfarë kanë ndryshuar? Çfarë është vBET do të bëjmë për këtë? Ky problem me siguri do të goditur të gjitha të mesme | forume të mëdha shpejt ose më vonë.

Fala

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

Ju lutemi mane një temë të re me këtë çështje - do të likt për të mbledhur të gjitha çështjet në temat. Ju mund të ngjisni ka një përmbajtje të PD me lidhje? Unë do të doja të tregojë se një tjetër punëtor tonë, mund të Ju?
    Fundit edituar nga kamilkurczak; 14-01-1114:28.

Senior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    142

Pse duhet të bëjë një fije të re nëse problemi është pikërisht i njëjtë? Unë e kam dërguar Email me lidhje në PD, siç kërkohet, Unë nuk dua të bëjë publike një Email rezervuara Google për shkak të ligjeve Privacy Lokale dhe për shkak se ajo shkon kundër Googles TOS. Ju keni të gjitha informacionet e nevojshme në mënyrë më jepni një përgjigje.

Fala

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga mario06 View Post
    Pse duhet të bëjë një fije të re nëse problemi është pikërisht i njëjtë? Unë e kam dërguar Email me lidhje në PD, siç kërkohet, Unë nuk dua të bëjë publike një Email rezervuara Google për shkak të ligjeve Privacy Lokale dhe për shkak se ajo shkon kundër Googles TOS. Ju keni të gjitha informacionet e nevojshme në mënyrë më jepni një përgjigje.

Fala
    Sepse:
    1. Ju mori shembuj të tjerë të URLs nga Google
    2. Arsyeja në rastin tuaj mund të jenë të ndryshme që këtu
    3. Zgjidhjen e kësaj çështje nuk mund të zgjidhë një tuaj
    4. Në këtë moment unë nuk jam i sigurt që ka çështje - ka statusi i kësaj është përsëri "Për të shpjeguar", sepse ajo u kthye në forum thread autorit, ose për shkak të vini re tuaj.
    5. Me sa kuptoj unë në këtë moment bhanuprasad1981 i cili është autor i këtij thread nuk e kanë këtë çështje më - kështu që kjo çështje është e mbyllur.
    6. Stafi ynë nuk e di se kush të ndihmojë tani për tani pa lexuar thread tërë. Ne nuk mund të lejojë për këtë - përndryshe ne do të kemi situata kur ne kemi nevojë për të lexuar qindra mesazhe për të realizuar që ende ka nevojë për ndihmën tonë

Ju lutem vetëm thread hapur të reja për ta bërë më të lehtë - kur mendon se janë të thjeshta ata do të shpejtë
    Fundit edituar nga vBET; 14-01-1119:10.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga bhanuprasad1981 View Post
    ju jeni të saktë, i injorojnë atë email, rezultati ishte humbje e 75% të trafikut, së bashku me radhë rënie faqe, i kanë hequr krejtësisht VBET dy muaj mbrapa, por ende trafiku është ende mënyrë shumë të ulët në krahasim me faqet e trafikut të mia para se ta instaloni vbet
    Hello. Ju lutem tregoni se çfarë është statusi aktual në forum tuaj. Unë jam i humbur pak, sepse Kamil lejuar për të trajtuar çështjet në një 2 fije. E pashë që ju mori përgjigje dhe një arsye e mundshme - të integrimit të gabuar. Ju trajtuar këtë, konfirmoi se tani e integrimit është në rregull dhe të ndaluar duke u përgjigjur për 2 muaj - stafit tonë supozuar se çështja është zgjidhur në forum tuaj. Pra, çfarë ndodhë?

Senior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    142

Quote Postimi origjinal është bërë nga vBET View Post
    Sepse:
    1. Ju mori shembuj të tjerë të URLs nga Google
    2. Arsyeja në rastin tuaj mund të jenë të ndryshme që këtu
    3. Zgjidhjen e kësaj çështje nuk mund të zgjidhë një tuaj
    4. Në këtë moment unë nuk jam i sigurt që ka çështje - ka statusi i kësaj është përsëri "Për të shpjeguar", sepse ajo u kthye në forum thread autorit, ose për shkak të vini re tuaj.
    5. Me sa kuptoj unë në këtë moment bhanuprasad1981 i cili është autor i këtij thread nuk e kanë këtë çështje më - kështu që kjo çështje është e mbyllur.
    6. Stafi ynë nuk e di se kush të ndihmojë tani për tani pa lexuar thread tërë. Ne nuk mund të lejojë për këtë - përndryshe ne do të kemi situata kur ne kemi nevojë për të lexuar qindra mesazhe për të realizuar që ende ka nevojë për ndihmën tonë

Ju lutem vetëm thread hapur të reja për ta bërë më të lehtë - kur mendon se janë të thjeshta ata do të shpejtë
    1. Ju keni Email Google. kamilkurczak Email Google ka. Unë nuk mund të postoni Email Google publikisht për shkak ligjet lokale e mia Privacy vendit dhe për shkak se është kundër TOS Google i cili do të merrni më ndalua menjëherë nga Google Adsense.

2. Më jepni arsyen | fix për problemin tim që të gjithë ju keni materiale.

3. Email paralajmëruar se ne të dy të marrë janë të njëjta.

4. Unë kam të njëjtën çështje, si të varfërit bhanuprasad1981, Tani është tepër vonë për atë, por jo për mua, një përgjigje të shpejtë është e nevojshme përndryshe unë do të ndjek vdekjen e tij të sigurt.

5. Ashtu si thashë në pikën 1. Ju dhe kamilkurczak kemi të gjitha informatat e nevojshme kështu që nuk do të kandidojë rreth shkurret dhe më jepni një përgjigje të fortë të dobishme | fix dhe mos u bëni merak për rritjen e akuza tuaj thread.

bhanuprasad1981 Përgjigj disa ditë më parë (a pak mbi temat e minave) dhe konfirmoi atë që kam thënë dhe deklaroi gjithashtu se ai ishte gjymtuar, të japin kuotën e tij është nën, unë nuk e di ku ju keni lexuar se çështja e tij ishte fiksuar?!?
    bhanuprasad1981,
    ju jeni të saktë, i injorojnë atë email, rezultati ishte humbje e 75% të trafikut, së bashku me radhë rënie faqe, i kanë hequr krejtësisht VBET dy muaj mbrapa, por ende trafiku është ende mënyrë shumë të ulët në krahasim me faqet e trafikut të mia para se ta instaloni vbet
    Kështu që unë duhet të mendojnë se problemi i tij nuk ishte zgjidhur nga vBET sepse ai uninstalled vBET të gjithë së bashku. Para se unë të përfundojë si ai I duan përgjigjet e shpejt e pa të lirë të flasin, sepse Unë jam i humbur paratë dhe kjo do të bëhet një problem.
    Fundit edituar nga mario06; 15-01-1107:49.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Pra ju lutem vetëm të krijojë thread të reja për çështjen tuaj. Ju mund të shkruani ka se përmbajtja është në PD, por ne duhet të reja ticked hapur për çështje të reja të jenë në gjendje për të menaxhuar atë. Ju lutemi të hapur temë të re për çështjen e tuaja, nëse doni mbështetjen tonë. Ky rast është për bhanuprasad1981 dhe është zgjidhur sepse ai nuk po vuan çështja më.

Asnjë temë të re = asnjë rast për stafin tonë. Ju lutem - kjo nuk është çështje për të diskutuar. Ne do të fillojë të punojë për çështjen kur fije të reja për të arrijë dhe ne do të jetë në gjendje për të menaxhuar atë siç duhet. Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar Ne ju ofrojmë mbështetjen tonë të lirë. Ne kemi proces i thjeshtë që i lejon konsumatorëve për të menaxhuar çështjet në mënyrë të mirë. Duke refuzuar për të filluar procesin (shkrim thread reja) ju refuzoni mbështetjen tonë.

Ne me kënaqësi do t'ju ndihmojë të - vetëm ju lutem krijoni thread re me përshkrimin tuaj çështje - ju mund të shkruani atje që kishte lidhje të dërgojë në PM, ju mund të përfshijnë ka lidhje për këtë temë. Ende kemi nevojë për ju të na jepni një ticked duke filluar thread reja në mete raporte ose seksion problemeve. Sapo ju të bëni atë do të fillojë të punojë mbi të. Bazës së të dhënave klientët tanë është më të mëdha dhe të mira, proces i thjeshtë dhe e përdorur do të na lejojë të ndihmuar të gjithë klientët tanë në mënyrën më të mirë dhe të na lejojë të menaxhuar siç duhet rastet e tyre.

Faqe 2 e 3 FirstI parë 123 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •