I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 10 e 19

Thread: Wiki në çështjet directory sub

Shiko Hybrid

E Mëparshme Post Previous Post   Next Post Tjetër Post
    Junior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    29

Default Wiki në çështjet directory sub

OK, unë kam një wiki në një directory sub www.xxxxxxx.com / wiki, Forumet e mia janë në www.xxxxxxx.com / forume.

Unë jam përpjekur për të integruar përkthimit në MediaWiki e cila ndan info time logon me forum ne kete moment.

Unë jam duke parë gabimin e mëposhtme DB kur testimi:

Code:
    Database error in vBulletin 3.8.3:

Invalid SQL:
    SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbenterprisetranslator_cache_short_it help, vbenterprisetranslator_cache_short_it cache WHERE help.originaltext='Powered+by+MediaWiki' AND cache.serie=help.serie;

MySQL Error   : 
    Error Number  : 
    Request Date  : Tuesday, October 5th 2010 @ 11:20:16 PM
    Error Date    : Tuesday, October 5th 2010 @ 11:20:17 PM
    Script        : http://www.xxxxxxxxxx.com/wiki/?vbet_outside=true&language=it
    Referrer      : 
    IP Address    : xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    Username      : xxxxxxxxxx
    Classname     : vB_Database_MySQLi
    Çdo ide se ku të shikojmë? Kam lexuar çdo sugjerim që ju kanë dhënë të tjerëve në lidhje me mënyrën që të integrohen. Problemi është se unë thjesht nuk kam asnjë ide se cila zgjidhje kam nevojë.

Faleminderit

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

ajo është një mesazh i plotë gabim? nëse jo, ju lutem paste këtu një të plotë.

Ju gjithashtu mund të zgjedh tavolina DB. për të bërë atë thjesht shkoni te admincp-> tuaj maintence-> riparim / zgjedh tavolina-> chect gjitha-> dhe klikoni vazhdoj

Junior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    29

Quote Postimi origjinal është bërë nga kamilkurczak View Post
    ajo është një mesazh i plotë gabim? nëse jo, ju lutem paste këtu një të plotë.

Ju gjithashtu mund të zgjedh tavolina DB. për të bërë atë thjesht shkoni te admincp-> tuaj maintence-> riparim / zgjedh tavolina-> chect gjitha-> dhe klikoni vazhdoj
    Ajo nuk thotë tryezë është korruptuar ... ai thotë SQL pavlefshme. Më shumë gjasa për shkak të një problem me rewrites për dir nën wiki ose një integrim jo të plotë me wiki.

Unë jam i sigurt se unë jam i humbur diçka dhe në kërkim për hapat e kam nevojë për integrim tim.

Unë jam marrë asnjë gabim në forum vetë.

Junior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    29

Hello? Kjo nuk mund të jetë se e vështirë për ju djema për të diagnostikuar.
    Fundit edituar nga Smaug; 07-10-1000:12.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

E vërteta është se është e vështirë për të diagnostikuar - nuk ka ndonjë numër gabim dhe as mesazh gabimi. Kjo është arsyeja pse Kamil ju pyes nuk është e plotë të komunikuar gabim ose ka pasur diçka të larguar nga atje.

Pa mesazh gabimi ne jemi të verbër këtu ... Mund të gjeni më shumë informacion në lidhje me të, në shembullin në shkrimet?

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Gjithashtu - siç unë e kuptoj ndodh vetëm për wiki. Për faqet normale jo. A jeni duke përdorur prefiksin tryezë?

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •