I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 2 e 2

Thread: Kushtet google e pyetjes përdorimit

Junior Member
    Antarësuar
    Tetor 2010
    Postime
    1

Default Kushtet google e pyetjes përdorimit

Përshëndetje,

Ne jemi shumë të interesuar për të marrë disa licencave për faqet.

Kam disa pyetje në bazë të kushteve api google e përdorimit të këtij produkti përdor google API për përkthim.

Këtu janë disa gjëra që kam gjetur në faqen e kushteve

Google AJAX API Kushtet e Perdorimit - faqes, ju lutemi kërkoni që unë nuk mund të ngjisni lidhjet deri sa t'i kem 15 postime.

1. paraqesë çdo kërkesë kalon 5000 karaktere në gjatësi;

Pyetje: A është e mbuluar ..? siç e kemi artikuj si temat e cila do të jetë më shumë se 5000 faqe në ose pas

kopje, dyqan, arkiva, publikohet ose të krijojë një bazë të dhënash të motorit kërkues Google Rezultatet, në tërësi ose në pjesë, drejtpërdrejt ose tërthorazi, përveç se ju mund të: (1) nuk dyqan Google Rezultatet në një cache të përkohshëm për një periudhë më të gjatë se pesëmbëdhjetë (15) ditë vetëm për qëllime të përdorimit të motorit kërkues Google Rezultatet për të kryer një specifike të kërkuara nga përdoruesit e veprimit, dhe / ose

Pyetje: Ne do të merrni mjaft e trafikut rreth pikëpamjeve 6 faqe M muaj .. - Si produkt trajton gjendjen time. Unë e di tipar cache është në produkt, por a ka ndonjë përdorim max në ditë.

Looking forward për përgjigje

Gëzuar
    Chandra

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Përshëndetje,

Sipas pyetjeve tuaja:

1. Po kjo është e mbuluar. vBET ka algoritmi që dërgon të dhëna të përshtatshme për të Google. Në rast se një tekst është shumë e gjatë, atëherë ajo do të jetë i prerë dhe dërguar në pjesë. vBET të përpiqen për të shkurtuar atë inteligjente - do të thotë që jo në çdo vend, por (siç më kujtohet mënyrë) duke kërkuar për dot, nëse nuk paraqitet, atëherë kërkoni për presje, në qoftë se nuk duket, atëherë kërkoni për hapësirë dhe në fund vetëm në të kërkuara vendi indeksi.

3. vBET nuk kufizon asnjë përdorim max në ditë. Ju lutem vini re se në forum shumë të mëdha duke shtuar 52 gjuhë të reja në fillim mund të jenë shumë për serverin tuaj (varet nga server). Ende vBET është configurable lehtë nga CP Admin - kështu që ju mund të kthehet në në fillim vetëm disa përkthime dhe pasi që ato të shtoni të reja një nga një e disa ditë (si cache do të përmbushë). Gjithashtu vBET ka Cache funksion Guest i cili ju lejon të ruani rezultatet e krijuara për të ftuar si fotografi statike - kjo e bën përgjigjet e ardhshme për mysafirët shumë më të shpejtë dhe pa përdorimin e DB queries. vBET edhe ju lejon për të përcaktuar cilat faqe janë më pak të rëndësishme dhe të konfigurosh kohë të ndryshme për të jetuar për ata që janë në Cache Vizitor. Guest Default Cache kohë për të jetuar është 1 orë për faqet e rëndësishme, dhe 15 ditë për më pak të rëndësishme (faqe si anëtar) - të gjitha configurable lehtë.

Nëse keni ndonjë pyetje të ardhmen - ju lutem vetëm pyesni

Gëzuar
    Michał

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •