I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 2 e 3 FirstI parë 123 I funditLast
Results 11 te 20 e 21

Thread: Çështja Këtu Flitet Shqip

Senior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    168

Të reja. Htaccess duket thjesht 301 / pl gallery / të / gallery.

Unë jam duke përdorur tuaj të re rrënjë htaccess, dhe janë përpjekur me të dy fotografi galeri keni postuar më lart. Kam lënë të fundit të dy në atje.

Senior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    168

I vënë në këtë htaccess galeri, dhe URLs punë tani. Megjithatë, nuk ka përkthime janë kryer në të vërtetë jashtë në faqe. Ndonjë ide?

Code:
    RewriteEngine On

RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.pentaxforums\.com
    RewriteRule (.*) http://www.pentaxforums.com/gallery/$1 [L,R=301]

RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbseourl=
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule ^(.*)$ /forums/vbseo.php?vbseourl=$1&vbseorelpath=../gallery/&%{QUERY_STRING} [L]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    Unë e di që është mjaft e ngushtë Këtu Flitet Shqip integruar me vBulletin, por ajo mund të përdorë vetë lidh atë në vend të global_complete vB së. Ndonjë ide?

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Këtu keni udhëzime për integrim: http://www.vbenterprisetranslator.co...tructions.html
    Nuk është përshkruar si të integrohen me mods të cilat mbështesin doens't goditje global_complete. Në Rinise Shqiptare shembull nuk - unë nuk e di se si është në rast të Photoploq

Gjithsesi kam kontrolluar këtë URL: pl / gallery / - Pentax News & Thashethemet - PentaxForums.com dhe ajo ende nuk punon ... Ju shkroi se ajo është e mirë tani, por siç e shoh unë se nuk është ...
    Si unë shoh ndryshime që keni bërë janë të gabuara. Nuk ka asnjë udhëzim i cili përshkruan për të vendosur rregulla me kode gjuhën brenda directory plugin.

Ju lutemi provoni këtë grup.
    Për kryesore htaccess.:
    Code:
    Options All -Indexes
    Options +FollowSymLinks

ErrorDocument 404 http://www.pentaxforums.com/404.php

RewriteEngine on
    RewriteRule (.*) http://www.pentaxforums.com/$1 [R=301,L]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [QSA]

RewriteCond %{SCRIPT_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{Script_FILENAME} !-f
    RewriteRule ^(.*)$ index.php?a=$1 [QSA]
    Për gallery htaccess.:
    Code:
    RewriteEngine On

RewriteRule ^(.*)$ /forums/vbseo.php?vbseourl=$1&vbseorelpath=../gallery/&%{QUERY_STRING}

RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true
    RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]
    Ose për të galerisë htaccess (jo në bazë të udhëzimeve - provoni më vonë).:
    Code:
    RewriteEngine On

RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [QSA]

RewriteRule ^(.*)$ /forums/vbseo.php?vbseourl=$1&vbseorelpath=../gallery/&%{QUERY_STRING} [L]
    Ju lutem vini re se kjo nuk përfshin rastet kur global_complete nuk është i mbështetur, por së pari le të vetëm të bëjë lidhje të përshtatshme të punës përkthimi dhe pastaj shikoni çfarë po ndodh me përkthimin.

Plrase provoni me versionet kabinë për galeri. Htaccess. Nëse ende nuk punon ju mund të provoni edhe këtë për htaccess kryesore (me versionet kabinë për gallery htaccess.).:
    Code:
    Options All -Indexes
    Options +FollowSymLinks

ErrorDocument 404 http://www.pentaxforums.com/404.php

RewriteEngine on
    RewriteRule (.*) http://www.pentaxforums.com/$1 [R=301,L]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

RewriteCond %{SCRIPT_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{Script_FILENAME} !-f
    RewriteRule ^(.*)$ index.php?a=$1 [QSA]
    Kjo është edhe modifikim për shkak të sundimit tuaj e cila harta everthing mbi index.php - Unë mendoj se kjo është arsyeja pse ajo nuk punon tani.
    Fundit edituar nga vBET; 10-11-1018:22.

Senior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    168

Htaccess dosjen time të vërtetë ishte i gabuar (shtigjet e theu të tjera dosje), kështu që unë e mori atë.

Faleminderit për sugjerimet, unë do të përpiqemi ata së shpejti.

Megjithatë, nuk duhet të jetë rruga galeri / gallery / pl / jo / pl / gallery /? Struktura forum është e ngjashme: / forum / pl / jo / pl / Forume /

Senior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    168

Duket si rrënja e dytë htaccess punon së bashku me htaccess galeri e parë!

Përpjekje Natyra - Photo Pentax User Gallery

Është 301 për faqe të rregullt, por unë mendoj se është progres. Tani ne duhet të kuptoj se si të merrni ndjekja URL dhe përkthimi aktuale për të punuar. 301 mund të jetë për shkak të një Muslimanët 301, por duke supozuar se do të jenë fikse, cilat janë hapat e ardhshëm?

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga moman View Post
    Htaccess dosjen time të vërtetë ishte i gabuar (shtigjet e theu të tjera dosje), kështu që unë e mori atë.

Faleminderit për sugjerimet, unë do të përpiqemi ata së shpejti.

Megjithatë, nuk duhet të jetë rruga galeri / gallery / pl / jo / pl / gallery /? Struktura forum është e ngjashme: / forum / pl / jo / pl / Forume /
    Galeria nuk është në forum që është arsyeja pse ajo ka strukturë të ndryshme URL.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga moman View Post
    Duket si rrënja e dytë htaccess punon së bashku me htaccess galeri e parë!

Përpjekje Natyra - Photo Pentax User Gallery

Është 301 për faqe të rregullt, por unë mendoj se është progres. Tani ne duhet të kuptoj se si të merrni ndjekja URL dhe përkthimi aktuale për të punuar. 301 mund të jetë për shkak të një Muslimanët 301, por duke supozuar se do të jenë fikse, cilat janë hapat e ardhshëm?
    Po unë e shoh këtë 301 përcjellëse. Kjo nuk duhet të ndodhë dhe po, është e mundur që ajo është bërë nga vBSEO. Së pari ju lutem sigurohuni se e keni aktivizuar në Ndjekja URL jashtë directory forum në opsione në CP Admin
    Nëse ende keni përcjellim atëhere ju lutem të kontrolloni se si do të punojë me 2. Htaccess për galeri.
    Nëse akoma keni përcjellim ju lutem për një moment në galeri koment sundimit htaccess për Muslimanët dhe shikoni ka ende 301 ndodh atje -. Duam të konfirmuar nuk është faji Muslimanët. Gjithashtu nëse ajo nuk përcjellëse, atëherë ju lutem tregoni bën faqe është përkthyer apo jo (ne duam gjithashtu konfirmojnë nuk fiksohem global_complete është përdorur në mod tuaj)

Senior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    168

Unë do të shkoj përpara dhe shikoni tani. Unë jam goxha i sigurt Këtu Flitet Shqip përdor goditje e saj photoplog_global_complete, kështu që ne mund të kemi për të shtuar disa funksion quan dorë. Unë do të postoj një update për këtë së shpejti.

Senior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    168

Ende zhvendosjes pasi kam hequr nga përcjellimet doganore. Çfarë duhet të hapin tonë të ardhshëm të jetë?

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Para së gjithash - vjen keq për përgjigjen vonë. I miss shkrimin tuaj dhe Mateusz kujtoj vetëm mua për të.

Ju lutemi të akses për detaje PM Admin tuaj CP + FTP - ne kemi nevojë për të kontrolluar atë në anën tuaj. Kjo përcjellëse nuk duhet të ndodhë dhe me ne nuk mund të përcaktojë se çfarë duhet të jetë hapi tjetër. Me fjalë të tjera - Hapi i ardhshëm është të bëjë këtë përcjellëse zhduket.

Faqe 2 e 3 FirstI parë 123 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •