I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 7 e 7

Thread: Vetëm duke konfirmuar procedurën të përmirësuar

Junior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    8

Default Vetëm duke konfirmuar procedurën të përmirësuar

Unë vetëm duhet të qartësojë procedurën e upgrade në VBet

Im running VB3.8.1 aktualisht, me vBulletin 3.5.2 dhe 2.3.10 vbet
    Unë do të përmirësimit të vbet 336 (japë ose të marrë një pikë këtu dhe atje)

Sipas udhëzimeve të

Kill rregullat e rishkruaj në htaccess
    Uninstall 2.3.10

Update fotografi Muslimanët me të redaktuar (do forume ende funksionojnë ndërsa kjo ndodh)
    Ngarko gjitha dosjet vbet
    Produkteve të importit dhe të ndryshojnë, siç kërkohet

A kemi ende nevojë kyçe api google?

Në çdo fazë në përditësimin e mësipërme do të forume të pushojë për të punuar deri në ndryshimet janë të plota, ose do të punojnë gjatë gjithë rrugës përmes procesit të përmirësuar

Cili version i rregullave rishkruaj htacess, nuk kemi përdorur me Muslimanët?

Një pyetje të tjera. Nëse unë vendosur një përdorues deri si parazgjedhje gjuhën spanjisht
    Mund të marr RSS feeds nga gazetat lokale, pas atyre me të cilat përdoruesit dhe kanë postimet shfaqen në gjuhën time parazgjedhje në forumet si anglisht

Na vjen keq që të jetë një dhimbje me sa më sipër, unë vetëm duhet të ketë gjëra të qartë në mendjen time, plus Im vuajnë nga gripi i njeriut, të cilat ndihmojnë në funksionimin Jo truri plotësisht

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Së pari, ju lutem uninstall plotësisht versionin e lirë (duke përfshirë heqjen. Rregullat e htaccess). Pastaj ju lutem instaloni një paguar. Dhe pastaj të integrohen me Muslimanët. Pra, integrimi vBulletin vendosur në fund.

Google API kyç nuk ishte e detyrueshme, por Google vlerësojmë kur ju përdorni atë. Pra, ne këshilla të përdorin atë. Ju lutem vini re se kur ju uninstall version falas të gjitha konfigurimit tuaj do të jetë zhdukur. Kështu që ju mund të kopjoni-pase Google API kyç tuaj në disa fotografi të përkohshme.

Forum duhet të punojnë gjatë gjithë kohës. Sigurisht lidhje përkthyer nuk do të punojë në ndërkohë mes uninstalling version të vjetër dhe të plotë të instaluar dhe integrimin e një të re. Ende faqe normale do të jetë mirë

Rregullat për versionin e paguar ju do të gjeni në paketën vBET. Gjithashtu në përshkrimin e parametër kalimi për të link SEO ju do të gjeni lidhje për këto rregulla (ju duhet të modifikoni, nëse forum përdor nën directory-, kështu që ju lutem vetëm ugar instruksionet e përfshira atje).

Në këtë moment vBET mbështet përkthimi i vetëm i kanaleve të largohet RSS. Ne tashmë kemi kërkesa funksion të mbështetur edhe përkthimin e kanaleve hyrëse RSS-kanali dhe si unë mos harroni se të pranohet (ende nuk ka data e lëshimit të planifikuara për këtë një).

Hope gripit do të shkojnë larg shpejt Thjesht pyesni kur të doni. Çdo gjë është përshkruar mirë dhe ne do t'i përgjigjet pyetjeve kur ata erdhën. Kështu që ju mund të përdorni falas mbështetjen tonë në internet, apo edhe vetëm për instalimin shërbimit per 30 $ dhe të lënë punën për ne

Junior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    8

Cheers për atë Michael.
    Mënyrën se si të lexuar ishte për të bërë kodin vBulletin ndryshimet e para, ose asgjë nuk do të punës, duke përfshirë admincp
    Pastaj ngarkimi dhe instalimin e vbet
    Pra, një rast të saj të instaluar vbet, atëherë ndryshimet Muslimanët para se të bëjnë ndonjë kthese të bit

Faleminderit për ndihmën dhe vënien e më të drejtë në këtë

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Një aktuale është më e sigurt

Junior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    8

Uploaded të gjitha dosjet, bëri vBulletin ndryshimet etj
    Kur kam mundur të produktit, të shkoj nuk tregojnë tekstit në forume në të gjitha
    Në cp admin, ju përpiqeni për të ruajtur ndryshimet, të hyjë serial produkt etj numër dhe asgjë nuk kursen.
    Ju klikoni mbi ruajtur dhe për të marrë një ekran bosh

Unë kam pasur për të çaktivizuar të produktit për momentin

Junior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    8

Gjetur se unë kam për të çaktivizuar të produktit, të ruajtur ndryshimet. Set gjuhë etj
    Pastaj ri të mundur të produktit për të marrë gjithçka që punojnë
    Të gjitha duket të jetë duke punuar mirë tani edhe pse

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Pra, nëse ju do të përpiqet të përktheni ato ju mund të ketë sjellje të papritura.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •