I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 4 e 4

Thread: Gabimet Cache Cleaner

Junior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    4

Default Gabimet Cache Cleaner

Unë jam duke marrë tre gabime kur kam drejtuar "Cache Cleaner":

Warning: lloji i paligjshëm kompensuar në isset ose bosh në [rrugën] / përfshin / vbenterprisetranslator_functions_lang.php on line 107

Warning: lloji i paligjshëm kompensuar në [rrugën] / përfshin / vbenterprisetranslator_functions_lang.php on line 109

Warning: lloji i paligjshëm kompensuar në [rrugën] / përfshin / vbenterprisetranslator_functions_lang.php on line 114

Çfarë duhet të bëni për të rregulluar këtë? Pastër Cache duket për të punuar me gjithë këto gabime.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ne do të kontrollojë atë.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

por të pastër cache është duke punuar apo jo? mund të kontrolloni me FTP tuaj? vetëm një sasi të pastër për një gjuhë dhe të përpiqen për të gjetur fotografi cache në: root forum> vbet_guestcache> ...

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

asnjë përgjigje - zgjidhur. nëse jo ju lutem shkruani këtu dhe unë do të hap këtë thread përsëri. Thanks

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •