I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 6 e 6

Thread: Manual redaktimi tjera përkthimit të gjuhës cache rezultat /, nga admin

Anëtar
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    97

Default Manual redaktimi tjera përkthimit të gjuhës cache rezultat /, nga admin

Kam lexuar para rreth kësaj këtu

Quote Postimi origjinal është bërë nga rstankiewicz View Post
    A ka ndonjë mënyrë për të rinovuar cache nëse Translation Google nuk është saktësisht e saktë? Administratorët mund të modifikoni mesazhin origjinal, por ata mund të ofrojnë një përkthim më të mirë të njeriut në vend të përmbajtjes nga Translator Enterprise?
    Quote Postimi origjinal është bërë nga vBET View Post
    Ne ishim duke menduar për të (përkthime të tilla mund të shënohet për të shmangur fshirjen nga cache), por fatkeqësisht nuk lejon Google për këtë. Sipas kushteve të Google nuk ju lejohet të modifikoni rezultatet e përkthimeve Google. Pra, ne nuk mund të shtoni të tillë ndoshta.

Përdoruesit e mia janë të ankohen për rezultat përkthim nga google shumica e tyre janë shumë të këqija apo jo e saktë, ne duhet të mund të dorë redaktimi rezultat / Chace me përkthim më të mirë të njeriut për disa postime

Pra, si tos google translate, ne nuk mund të shihet ndryshuar dhe për të shpëtuar si rezultat përkthimi / chache si ju tha më sipër të guximshme, por ne mund të përkthehet post manual 100% që kanë nevojë për përkthim të mirë të njeriut në atë post, kështu që asgjë nuk google përkthim në post që redaktuar nga përkthimi njeriut

Për shembull, unë kam një post të vetëm që rezultojnë shumë të këqija në gjuhën e të tjera me google translate, kështu që mund të përkthehet admin këtë post të vetëm, manual 100% dhe për të shpëtuar si rezultat pa e nevojshme pastruar atë të fundit

hmm Unë jam ende duke menduar se si ta bëni këtë me versionin e tanishëm vbet tani duke përdorur phpMyAdmin dhe manual në postin

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ne e dimë se Google nuk është gjithmonë e përsosur. Për disa gjuhë ajo është vetëm e madhe, për disa nuk të mëdha të tilla. Por ajo bëhet më mirë dhe më të mirë.

Ju dha ide e madhe - për të lejuar të shkruajnë të tërë përkthimin nga e para. Dhe kjo do të jetë në rregull sipas TOS Google. Ne e pranojmë këtë dhe unë mendoj se unë tashmë e di se si ne mund të bëjë atë nga faqja e administrimit.

Anëtar
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    97

Ju dha ide e madhe - për të lejuar të shkruajnë të tërë përkthimin nga e para. Dhe kjo do të jetë në rregull sipas TOS Google. Ne e pranojmë këtë dhe unë mendoj se unë tashmë e di se si ne mund të bëjë atë nga faqja e administrimit.
    mund të na thoni se si të bëjmë që në versionin e tanishëm? ose disa dhënë?

në qoftë se anëtar tjetër kanë ide më të lutem e ndajnë atë shumë, kështu që ne mund të mënyrë të menduarit mirë për atë së bashku

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Tani për tani unë sugjeroj që të mbajë në. Kjo është sepse nëse ju update cache të dhënave me dorë se do të hiqet gjithsesi pas pastrimit cache. Ne do të kemi për të shtuar kolonën e re për bazën e të dhënave cache të njohin të cilat përkthime automatike të cilat nuk janë, aq të pastër cache nuk do të heqë përkthime tuaj.

Ne gjithashtu do të punojnë për t'u integruar me sistemin e vBulletin fraza për të lejuar të përdorin atë për tekste GUI standarde në gjuhë të tjera. Kjo mund të jetë e vështirë për shkak të mungesës së grepa në vende të përshtatshme. Gjithsesi edhe pa se ne do të jetë në gjendje për të trajtuar përkthim manual. Vetëm ju lutemi të mbajë tani, ndryshe të pastër do të largojë përkthime tuaj si përkthime automatike.

Anëtar
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    97

ok kuptohet

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ne kujtojmë për këtë një