I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 1 e 2 12 I funditLast
Results 1 te 10 e 16

Thread: vBAdvanced CMPS çështje

Junior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    29

Default vBAdvanced CMPS çështje

Forum ime jeton në / forume /, im vBAdvanced është në rrënjën e domain.

Unë e kam shtuar deklaratat globale drejtuar si në një tjetër post në forum tuaj dhe ta përdor "porosi" vendosje për flamujt dhe hyri $ vbenterprisetranslatorflags vetëm një herë në template tim. Në faqen e shtëpisë sime, shoh (I use një "nëse" Administratorët deklarata në mënyrë të shohin vetëm flamujt e) sheshet për flamujt vënë dy herë nën navbar. Unë nuk shoh foto flamuri edhe pse kam vënë kopje të tyre në / images / vbet / flamuj.

Kur sheshet flamurin janë klikuar, faqe përkthehet megjithatë unë të dërguar / forum /, por do të donte e përdoruesit për të qëndruar në faqen kryesore, kur ata klikoni një flamur. I drejtuar NginX dhe këtu janë aktuale e mia rewrites për produktin tuaj. Unë nuk e përdorni opsionin SEO në settings vbet.

# Përkthimi Fillimi

lokacioni ~ * / forum / .* \\. (jpg | jpeg | gif | css | png | JS) {
    root / var / www / htdocs / wizard;
    }

lokacioni / forume / {
    root / xxx / www / htdocs / wizard;

rishkruaj ? / Forum / vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 fundit;
    rishkruaj ? / Forum / vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 fundit;

if (!-e $ request_filename) {
    rishkruaj ^ / forume /(.*)$ / forume / vbenterprisetranslator_seo.php fundit;
    }

fastcgi_pass 127.0.0.1:9000;
    fastcgi_index index.php;
    SCRIPT_FILENAME fastcgi_param / xxx / www / htdocs / wizard $ fastcgi_script_name;
    përfshijnë fastcgi_params;

# Zgjidhë disa gabime FastCGI, me mbulesë më tolerante dhe timeouts
    fastcgi_connect_timeout 120;
    fastcgi_send_timeout 60;
    fastcgi_read_timeout 120;
    fastcgi_buffer_size 128K;
    fastcgi_buffers 4 256k;
    fastcgi_busy_buffers_size 256k;
    fastcgi_temp_file_write_size 256k;
    fastcgi_intercept_errors në;

}

# Përkthimi Stop

1. Pse një grup të dyfishtë të flamujve?
    2. Nëse unë kam imazhet në rrugën e duhur, çfarë do të ndaluar ata nga shfaqur?
    3. A e dini se çfarë do të duhet të shtoni në nginx dosjen time cfg për të lejuar një përdorues që të klikoni një flamur në faqen time në shtëpi dhe nuk merrni dërguar në forume?

Faleminderit

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Është e vështirë të imagjinohet se çfarë jeni duke e përshkruar. A mund të krijuar llogarinë provë për ne, duke përdorur të cilat ne do të mund të shihni se ju përshkruani? Ju lutemi të dhënat e qasjes PM.

Nëse jeni duke përdorur VBS dinamika - atëherë ju duhet të përdorni edhe këtë mod: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html

Edhe unë nuk e di që pas ju shkruani në lidhje me:
    Unë e kam shtuar deklaratat globale si drejtohet në një tjetër post
    Pra ju lutem jepni URL e saktë kështu që ne do të dini që hits ju fallowed.

Për të integruar përkthimin e përmbajtjes jashtë directory forum ju duhet të ugar këtë udhëzimet: http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html # post54

Ata u informacion të përgjithshëm. Tani përgjigjur pyetjeve tuaja:
    1. Nuk e di tani. Nevoja për të parë prodhimit html për lë të kuptohet. Gjithashtu - çfarë ndryshimesh ju bërë në templates? Dhe a jeni i sigurt se flamujve vend është vendosur si me porosi?
    2. Ndoshta mungesa e stileve. Lutemi kini parasysh se vBET është duke përdorur tani imazhi 1 për të gjithë flamujt dhe të shfaqin atyre që përdorin dritën css. Ajo do të jetë mirë nëse unë do të jem në gjendje për të parë atë që ju shkruani në lidhje, ajo mund të ndihmojë për të gjetur burimin e çështjes. Tani unë duhet të mendoj.
    3. Po. Shikoni këtu: http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html # post54 vetëm të miratojë rregullat për nginx

Junior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    29

Quote Postimi origjinal është bërë nga vBET View Post
    Është e vështirë të imagjinohet se çfarë jeni duke e përshkruar. A mund të krijuar llogarinë provë për ne, duke përdorur të cilat ne do të mund të shihni se ju përshkruani? Ju lutemi të dhënat e qasjes PM.
    Unë jam i vendosur të gjitha me flamuj çështjet e kopjuar. Silly gabim nga ana ime.

Për të integruar përkthimin e përmbajtjes jashtë directory forum ju duhet të ugar këtë udhëzimet: http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html # post54
    Unë jam i vetëdijshëm që pas, por unë jam duke NGinX i cili nuk e përdor. Htaccess. I përfshirë pjesën time rishkruaj për mod tuaj në postin tim origjinal. Çfarë duhet të shtoni ose të ndryshojë?

Ata u informacion të përgjithshëm. Tani përgjigjur pyetjeve tuaja:
    1. Nuk e di tani. Nevoja për të parë prodhimit html për lë të kuptohet. Gjithashtu - çfarë ndryshimesh ju bërë në templates? Dhe a jeni i sigurt se flamujve vend është vendosur si me porosi?
    Kjo është një çështje e jo tani.

2. Ndoshta mungesa e stileve. Lutemi kini parasysh se vBET është duke përdorur tani imazhi 1 për të gjithë flamujt dhe të shfaqin atyre që përdorin dritën css. Ajo do të jetë mirë nëse unë do të jem në gjendje për të parë atë që ju shkruani në lidhje, ajo mund të ndihmojë për të gjetur burimin e çështjes. Tani unë duhet të mendoj.
    Unë do të shikojmë në stylesheet në flamujt dir
    3. Po. Shikoni këtu: http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html # post54 vetëm të miratojë rregullat për nginx
    Ju më tha në shitje para që ju tashmë e keni.

Faleminderit për kohën tuaj

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Po - ne tashmë e kemi rregulla për vBET dhe NGinX - ju mund të gjeni atë në vBET paketë do-no-upload/tools/redirecting-rules/nginx.txt. Megjithatë rregullat për integrime të veçanta janë të gatshëm në. Formë htaccess. Është e lehtë për të miratuar ato.

Pra, këto rregulla htaccess.:
    Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    Miraton atyre:
    Code:
    rewrite ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true last;
    rewrite ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true last;
    Këtë:
    Code:
    RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true
    RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]
    për këtë:
    Code:
    if (!($query_string ~* 'vbet_outside=true')){
        rewrite ^(.*)$ $1?vbet_outside=true last;
    }
    Ju lutem vini re se ato nuk janë testuar. Është e këshilluar që të backup rregullat tuaja para ndryshimeve, kështu që në rastin e çështjeve që do të jetë në gjendje për të ndrequr ndryshime.

Junior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    29

Faleminderit, unë do të ta jap një e shtënë.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ju lutemi të japë reagime. Ne do të punojmë në atë deri bërë http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html # post54

Junior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    29

Ju lutemi të japë reagime. Ne do të punojmë në atë deri bërë http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html # post54
    Unë duhet të jetë duke shtuar rregullat gabimisht për nginx dhe vbacmps. Unë u përpoqa për të ndjekur udhëzimet tuaja për rregullat e ti më ke dërguar, por unë vetëm i mbajnë vrarë në vend.

Çështja ime e vetme është url flamujt tregojnë në faqen CMPS.

"Http://www .***********. com / forum /? Language = fr"

Në forumet në linkun duket si:

"Http://www .***********. com / forum / index.php? Language = fr"

Like I said, ata të dy punë, por lidhjet e flamurit CMPS përcjellëse përdorues në forume, do të doja ata të qëndrojnë në faqe ata klikuar flamurin në.

Faleminderit për ndihmën tuaj

Redaktoj

Kjo është gabim të shkoj kur duke u përpjekur për të përdorur rregullat e përmendura më lart:

[Root @ smaug ~] # / etc / init.d / nginx reload
    [Emerg]: "($ query_string" gjendjen e pavlefshme në / usr / local / nginx / Conf / nginx.conf: 103
    file / usr / local / nginx / Conf / nginx.conf konfigurimit provë dështuar
    Fundit edituar nga Smaug; 25-09-1019:16.

Junior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    29

25 orë zhurmë

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

A keni vendosur në opsionin vBET për të gjetur përkthime jashtë dosje forum?

Gjithashtu, nëse ajo është e vendosur dhe ende kthim në forum, atëherë diçka nuk është në rregull me rregullat e tjera (vbet_outside = e vërtetë nuk është shtuar). Ju lutem vini re se ne jemi ekspertë në. Konfigurimit htaccess, por do të gjejë zgjidhje edhe këtu. Unë kam nevojë për disa info shtesë - ju lutem tregoni a jeni duke përdorur vetëm një konfigurim rishkruaj, ose ajo është e ndarë si ajo duhet të jetë në rastin e htaccess.? Nëse nuk është e ndarë, atëherë rregulla shtesë do të duhet të modifikuar, në mënyrë NGinX do të dini që directory këto rregulla janë rreth (htaccess punon contextually -. Për directory në të cilën ekziston).

Junior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    29

A keni vendosur në opsionin vBET për të gjetur përkthime jashtë dosje forum?

Gjithashtu, nëse ajo është e vendosur dhe ende kthim në forum, atëherë diçka nuk është në rregull me rregullat e tjera (vbet_outside = e vërtetë nuk është shtuar). Ju lutem vini re se ne jemi ekspertë në. Konfigurimit htaccess, por do të gjejë zgjidhje edhe këtu. Unë kam nevojë për disa info shtesë - ju lutem tregoni a jeni duke përdorur vetëm një konfigurim rishkruaj, ose ajo është e ndarë si ajo duhet të jetë në rastin e htaccess.? Nëse nuk është e ndarë, atëherë rregulla shtesë do të duhet të modifikuar, në mënyrë NGinX do të dini që directory këto rregulla janë rreth (htaccess punon contextually -. Për directory në të cilën ekziston).
    Po, është e vendosur në opsione dhe ndarë këtu si ajo duhet të jetë. Këtu është bllok kodi me një query_string ndryshuar që nginx lejon, por unë të marrë një gabim të brendshëm server kur kjo është uncommented.

Code:
    		location / {
    			root   /var/www/htdocs/wizard;
    			index  index.php index.html index.htm;

# Translate for root
    #			rewrite ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true last;
    #			rewrite ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true last;
    #
    #			if ($query_string !~* 'vbet_outside=true') {
    #				rewrite ^(.*)$ $1?vbet_outside=true last;
    #			}
    # Translate for root
    	}

Faqe 1 e 2 12 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments