Quote Postimi origjinal është bërë nga vBET View Post
A keni vendosur në opsionin vBET për të gjetur përkthime jashtë dosje forum?

Gjithashtu, nëse ajo është e vendosur dhe ende kthim në forum, atëherë diçka nuk është në rregull me rregullat e tjera (vbet_outside = e vërtetë nuk është shtuar). Ju lutem vini re se ne jemi ekspertë në. Konfigurimit htaccess, por do të gjejë zgjidhje edhe këtu. Unë kam nevojë për disa info shtesë - ju lutem tregoni a jeni duke përdorur vetëm një konfigurim rishkruaj, ose ajo është e ndarë si ajo duhet të jetë në rastin e htaccess.? Nëse nuk është e ndarë, atëherë rregulla shtesë do të duhet të modifikuar, në mënyrë NGinX do të dini që directory këto rregulla janë rreth (htaccess punon contextually -. Për directory në të cilën ekziston).
Po, është e vendosur në opsione dhe ndarë këtu si ajo duhet të jetë. Këtu është bllok kodi me një query_string ndryshuar që nginx lejon, por unë të marrë një gabim të brendshëm server kur kjo është uncommented.

Code:
		location / {
			root   /var/www/htdocs/wizard;
			index  index.php index.html index.htm;

# Translate for root
#			rewrite ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true last;
#			rewrite ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true last;
#
#			if ($query_string !~* 'vbet_outside=true') {
#				rewrite ^(.*)$ $1?vbet_outside=true last;
#			}
# Translate for root
	}