I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 2 e 2

Thread: multi lang forum

Junior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    3

Default multi lang forum

Përshëndetje Unë kam 1 forum shkruani në gjuhë më të

forum lang 1
    sub forum 1 lang
    sub forum 1 lang
    sub forum 1 lang

forum lang 2
    sub forum 2 lang
    sub forum 2 lang
    sub forum 2 lang

i kanë të përpiqet Vbet Lirë dhe i duhet të zgjidhni 1 gjuhë forum dhe kjo të krijojë probleme në diskutim një gjuhë tjetër .. në versionin Pro unë mund të zgjidhni gjuhën e forumit nga forumi dhe nën forum?

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Nr Për fat të keq në këtë moment vBET supozon se forumi kanë 1 gjuhë kryesore. Ju mund të bëhen disa ndryshime të cilat do t'ju lejojë të merren me forumin tuaj me vBET pro version (paguar një), ende si parazgjedhje nuk do të punojë si duhet.

Çfarë mund të bëni që version pro është për të vendosur një nga gjuhët e juaj forum si gjuhë kryesore. Dhe për një 2 vetëm për të modifikuar të gjitha mesazhet që tashmë ekzistojnë në gjuhë të tjera dhe i padepërtueshëm atyre në lang dhe langtitle bbcodes. Në këtë mënyrë forumi juaj me të vërtetë do të ketë vetëm një kryesore të gjuhës dhe të gjithë mesazhet në 2 gjuhë do të jetë e shënuar që çorape janë në gjuhë të ndryshme. Kështu vBET do të përkthejë çdo gjë në mënyrë të duhur, atëherë.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •