Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Rezultati 1 do 8 od 8

Thread: Forum zaslon url ni prevedena

Default Forum zaslon url ni prevedena

Hmm, v mojem forumu, vBET forum, in v nekaterih drugih forum vidim forum zaslon url ni prevedena, še vedno uporabljajo privzeti jezik v url

Primer

pravi strani
    Code:
    http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/bug-reporting/
    prevedeno stran, še vedno isto angleško besedo v url
    Code:
    http://www.vbenterprisetranslator.com/es/forum/bug-reporting/
    Code:
    http://www.vbenterprisetranslator.com/id/forum/bug-reporting/
    Code:
    http://www.vbenterprisetranslator.com/it/forum/bug-reporting/

Ali obstaja rešitev za to? ali sem kaj zamudila?
    Nazadnje urejal basketmen; 14-09-10 pri 16:51.

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Forum ime v URL ni preveden - ne podpiramo to za vBSEO. To je podprto za vBulletin 4.x prijaznih URL-jev.

Mi ne podpiramo tega za vBSEO, ker ni reverzibilen kot URL za sukanec. URL za teme, ki jih vključuje nit id tako prevod je reverzibilna - smo vedno vedeli, da nit gre. To ne deluje za URL forumih.

Imamo že funkcija zahteva, da to stori, in videli veliko vprašanj z njo. Možno je, da bomo to podporo. Še vedno v tem trenutku imamo veliko drugih nalog z večjimi prednostnimi nalogami, ali pa samo z manj vprašanj

hmm je dobil, hvala za pojasnilo

i bo tudi delež, če dobim nekaj

ok sem že našla pot za to, še vedno uporabljajo VB3

tako sem spremenila domain.com/forumname/ z domain.com/forumid/ kot jih uporablja vbseo.com forum vBSEO SEO Plugin - Splošni pogovori ob vBSEO.com

Zdaj svoje ni problema, tudi forum url z drugimi jezik, saj je le / forumid v url, brez / forumname, kot je ta

privzeto forum url domain.com/f2 /
    Espana url domain.com/es/f2 /
    Italija url domain.com/it/f2 /

Tukaj je, kako to storiti (narediti backup Najprej prosim, preden naredite karkoli, to storite na lastno odgovornost)

1. Pojdi na vbseocp.php -> nastavitve Reportaža URL -> Forum URL-ji -> Advanced Settings

spremenite vse nastavitve, da z uporabo [forum_title] s tem f [forum_id] (kot se uporablja v vbseo.com forum)

2. Ker je forum url spremenil iz uporabe forumname kot domain.com / forumname / samo forumid kot domain.com/f2 /, zato moramo preusmeriti 301 stare url forum z novimi forum url, tako da indeksirane url v google in druge spletne strani so preusmerjeni 301 do novih url forum, ne da bi izgubila vrednost, na njej

Pojdi na vbseocp.php -> po meri redirects ->

dodati ta in spremenite svoje stare url forum z novimi url, spremenite del krepko pod seboj forum id (zahvaljujoč Mert Gökçeimam v vbseo.com)

"F / old-forum-name /(.+)$' => 'f / fid/ $ 1 '
    "F / old-forum-name / '=>' f / fid/ "

Prosimo, upoštevajte, da je bolje za vaše SEO da ima forum ime na vašem forumu URL.

Tako smo nasvet, naj ponovno preuči zamisel o forumu URL samo z id forum ...

Kaj je bilo narobe z prejšnjim? Kaj za vse tiste korake? Zakaj sila Google ponovno indeksiranje vseh forum strani? ... Če pa vpliva tudi nit URL (tako da je tudi edini forum, id), potem ste tudi sile Google ponovno indeksiranje vseh nit URL-jev ...

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Prosimo, upoštevajte, da je bolje za vaše SEO da ima forum ime na vašem forumu URL.

Tako smo nasvet, naj ponovno preuči zamisel o forumu URL samo z id forum ...

Kaj je bilo narobe z prejšnjim? Kaj za vse tiste korake? Zakaj sila Google ponovno indeksiranje vseh forum strani? ... Če pa vpliva tudi nit URL (tako da je tudi edini forum, id), potem ste tudi sile Google ponovno indeksiranje vseh nit URL-jev ...
    Da, sem že razmišljal in veliko razmišlja o tem, je forum ime ni res potrebno na forumu url kot vbseo.com forum (njeno dovolj forum ime v naslov, opis in ključne besede). Nit url ne vpliva, njeno še vedno nit ime v url ni spremenilo na vseh

Quote Originally Posted by basketmen View Post
    Da, sem že razmišljal in veliko razmišlja o tem, je forum ime ni res potrebno na forumu url kot vbseo.com forum (njeno dovolj forum ime v naslov, opis in ključne besede). Nit url ne vpliva, njeno še vedno nit ime v url ni spremenilo na vseh
    Thread URL vključuje tudi forum. Torej, če že vaš nit URL vključeni forum ime in zdaj edini forum, id, potem pa so spremenili tudi URL. Če ne, potem pa še Google uporablja besede iz URL-ja v indeksiranje. Ob forum ime v URL forum omogoča boljše za SEO - vam višji položaj za iskanje teh besed.

ja hvala, kot zgoraj objavite i že razmišljal o tem in raziskovalnih veliko v nekaj dneh, tednu, hočem, da ga preizkusite

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •