To je pravzaprav o drugačnem slogu, ki se uporabljajo v različnih uporabnikov, tako da če slog shranjeno v polni Cache vBET datoteke Za goste (na primer zeleno stil), in drugi uporabnik odprt forum z različnimi slog kot privzeta (na primer modre slog), drugega uporabnika bo še vedno dobili prva oseba, slog, shranjene v stilu (zelena slog, ni modro style)
Mobile Device Style Odstop
svoje samozaznavo, če uporabnik uporablja mobilni telefon (ne pc) za uporabo Mobile super lahka kože / style, Ne uporabljate privzeto
svoje ne deluje, ker uporablja vBET popolno dokumentacijo Cache za goste, saj je slog, ki so shranjeni v datotekah uporabljate privzeti slog, tako da uporabnik z uporabo mobilnega telefona odpiranje slog, shranjene v datotekah preveč, je ponavadi privzeti slog (slog za pc)
da mod dela spet, ko sem onemogočiti vBET popolno dokumentacijo Cache Za goste, brisanje chace, in chmod 755 spet vbet_guestcache mape
jaz sem še vedno poskuša da lahko mod (ali drugačen slog, ki jih uporabljajo različni uporabnikov) deluje, vendar polni delovni Chace preveč, tako da morda lahko shranjene datoteke Chace po slogu preveč, uporabljati samo uporabnik z isto slogu
če še vedno ni težko razumeti, prosim povej mi, bom poskusil, da bo bolj jasno