Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Rezultati 1 do 6 od 6

Thread: Naloga Mobile Device Style, in drugačnem slogu, ki jih uporabljajo različni uporabnikov

Hibridni pogled

Prejšnji Post Previous Post   Next Post Naslednji Post

Default Naloga Mobile Device Style, in drugačnem slogu, ki jih uporabljajo različni uporabnikov

To je pravzaprav o drugačnem slogu, ki se uporabljajo v različnih uporabnikov, tako da če slog shranjeno v polni Cache vBET datoteke Za goste (na primer zeleno stil), in drugi uporabnik odprt forum z različnimi slog kot privzeta (na primer modre slog), drugega uporabnika bo še vedno dobili prva oseba, slog, shranjene v stilu (zelena slog, ni modro style)

Mobile Device Style Odstop

svoje samozaznavo, če uporabnik uporablja mobilni telefon (ne pc) za uporabo Mobile super lahka kože / style, Ne uporabljate privzeto

svoje ne deluje, ker uporablja vBET popolno dokumentacijo Cache za goste, saj je slog, ki so shranjeni v datotekah uporabljate privzeti slog, tako da uporabnik z uporabo mobilnega telefona odpiranje slog, shranjene v datotekah preveč, je ponavadi privzeti slog (slog za pc)

da mod dela spet, ko sem onemogočiti vBET popolno dokumentacijo Cache Za goste, brisanje chace, in chmod 755 spet vbet_guestcache mape

jaz sem še vedno poskuša da lahko mod (ali drugačen slog, ki jih uporabljajo različni uporabnikov) deluje, vendar polni delovni Chace preveč, tako da morda lahko shranjene datoteke Chace po slogu preveč, uporabljati samo uporabnik z isto slogu

če še vedno ni težko razumeti, prosim povej mi, bom poskusil, da bo bolj jasno

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Prosimo, upoštevajte, da se v zadnjem vBET javnost appropriatelly deluje z diffetenr slogi aind Guest Cache. Gost Cache dodaja slog id na ime datoteke, mravelj, ki je, kako bomo lahko gostje Spremeni sloge, tudi ko je gost Cache vklopljen.

Torej, najprej preverite, ali imate nameščen zadnji vBET javnost.

global_start

hi Michał

- Tukaj je nekaj primerov v vbetchace, je ta že vsebovana stil id?
    _showthread_php_t_8458210.html
    _showthread_php_t_8808510.html
    _showthread_php_t_8811110.zip
    _showthread_php_t_1989110.zip

- Michał mi lahko poveste, kateri plugin točno, ki ustvarjajo in preberite celotno datoteko chace, bom pisal pogojno kodo za ta mod v plugin izključiti nekatere slog z uporabo polne Chace datotek. Na primer, če uporabnik uporablja slog id no.1 on / ona s polno chace, toda če uporabljate slog id No.2 on / ona ne uporabljate polno Chace

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Gost cache koda je vključena v datoteki / Includes / vbenterprisetranslator_finctions_guestcache.php in funkcija vbet_getGuestCacheFile določa ime datoteke predpomnilnika. Kot lahko vidite - stil id se uporablja na koncu imena datoteke in je prebral iz
    Code:
    $vbulletin->userinfo['styleid']
    global_start in napisani v kavelj global_complete ali global_shutdown.

Ok sem že ta mod obdelavo ali za druge sloge, ki jih želite izključiti vBET, dont vem, če drugi ljudje dobijo ta problem, pa če da ga lahko uporabljate tudi to rešitev

Pojdi na admincp -> Plugins & Products -> Plugin Manager

Iskanje tem 3 plugins
    vB Enterprise Translator
    Napiši gost cache
    vB Enterprise Translator - Flags

odprt in se zaviti kodo zadovoljni s tem, če pogojno

if (STYLEID! = 10)
    {
    / / Koda vsebine
    }

Mobile super lahka kože / style da z uporabo Mobile Device Style Odstop kot jaz raba zdaj

Nb. Če želite vedeti, kaj je tvoj stil id številka, pojdite na phpmyadmin -> pojdite na Tabela: Style -> si lahko ogledate število v stolpcu styleid
    Nazadnje urejal basketmen; 14-09-10 pri 13:51.

Brezupen

Pravkar sem unistalled mobilno napravo slogu, sem izgubil približno ** dan prihodkov, vendar nimam časa za igranje okoli in ne bom plačati moški 10 **** na uro pri tem.

Thats zakaj sem kupil "končal" izdelkov, jaz ne želim biti beta tester za vsakogar.

Vaš dobro opravlja svoje delo pri izmenjavi in sem zelo cenim.

Cheers mate ...

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •