Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 1 od 2 12 ZadnjeLast
Rezultati 1 do 10 od 12

Thread: Gost cache vprašanje

Brezupen

Default Gost cache vprašanje

Na predlog Michael Poskušal sem vaš gost predpomnilnika. In ehhhh, ne morem niti odpreti stran, če je omogočena. Samo dobil to:

Internet Explorer ne more prikazati spletne strani
    Človek, želim samo enkrat nekaj, kar bi delo tukaj.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Osebje

hello,

gost cache deluje zdaj, ampak možnosti: GZIP HTML izhod je zdaj onemogočen.
    To je vprašanje s kodiranjem. datoteke cache gost so gziped in ko poskušamo prebrati to datotek - je kodiranje vprašanje.

Bom poskusil najti to vprašanje s kodiranjem.

Brezupen

Lahko razveljavite kar si naredil na mojem forumu. Sem zdaj poslal 14:00 na moj forum in 1 tukaj brez odgovora. Moja celoten forum je popolna zamočil zdaj. Ne morem se prijaviti v svoj AKP ali naredite nekaj zmernosti. To ni smešno ************************!!

Quote Originally Posted by Taurus View Post
    Lahko razveljavite kar si naredil na mojem forumu. Sem zdaj poslal 14:00 na moj forum in 1 tukaj brez odgovora. Moja celoten forum je popolna zamočil zdaj. Ne morem se prijaviti v svoj AKP ali naredite nekaj zmernosti. To ni smešno ************************!!
    Prosimo, da jasno piškotke.

Jaz sem eno vprašanje:
    Ali lahko preverite na vašem strežniku s SSH ena stvar?
    pišite to poizvedbo vaš SSH: #httpd-t-D DUMP_MODULES
    in poskusite najti deflate_module. Če se vam zdi pišite tukaj.

Brezupen

Kaj je SSH??

Ali imate dostop do strežnika, ki jih v ukazni vrstici?
    Tukaj lahko spremenite svoje itd strežnika konfiguracije
    Secure Shell - Wikipedija, prosta enciklopedija

Brezupen

O Jezus. Pozabi na vse to. Ne zmorem več tega. VBET je le en velik glavobol z mano. Nič nikoli ne dela.

cache za goste deluje normalno - ko gzip je onemogočen, toda če je omogočena gzip gost cache naredi dober datoteke (za index.zip primer). To lahko preverite to (forumi / vbet_guestcache / en).
    Tukaj je vprašanje s kodiranje in branje te datoteke. Seveda lahko to popravimo, ampak rabim vašo pomoč. (Sem lahko preveri vaš SSH)

Če ga ne moremo preveriti z SSH - bom poskusil popraviti brez njega.

Brezupen

Nimam pojma, kako preveriti SSH ... žal!

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Hello - sem našel eno zanimivo stvar. Zdi se, da vaš forum je missconfigurated.

Ko onemogočite vBulleitn GZIP z možnostjo AdminCP GZIP HTML izhod potem je vaš izhod še vedno stisnjena. Lahko ga vidite tukaj:
    Gzip test
    OPOMBA: to je jasno opisan v možnosti vBulletin:
    Če že uporabljate mod_gzip ali mod_deflate na strežniku, ne omogočajo to možnost.
    Torej v tem trenutku se zdi, da ste eden izmed tistih, na, saj je proizvodnja zipped anyway. In to je najbolj verjetno vzrok za težave z gost cache vBET - to je dvojno zadrgo tako brskalnikov dobil noro z njim.

Ko je onemogočen vB GZIP Guest cache deluje, še vedno imate nekaj konfliktov, kjer lahko vidite to sporočilo o napaki:
    Code:
    Warning: in_array() [function.in-array.html]: Wrong datatype for second argument in [path]/global.php(400) : eval()'d code on line 796
    Ta konflikt je približno kavelj global_complete. Začel sem videti mod, ki je v nasprotju, ampak si samo še ti preveč ... Mi vam lahko pomagamo, ko ugotovite, katere mod ustvarja ta konflikt. Za to boste morali preveriti vse plugins za global_complete kavelj, in če uporablja in_array funkcijo - nato pa ga onemogočite in preverite pa napake še vedno pojavlja. Če ne potem si spoznan za krivega enega. vBET nimajo take funkcije v našem kodo, tako da nekateri drugi mod je za to odgovoren. Če želite najti - najprej onemogočiti vB GZIP (i je uglašen na enkrat, kot ste ga imeli prej). Potem omogočajo Guest cache in videz. Best je pest najti kljuko, ki bi se lahko kriv - to onemogočiti, vklopite Guest predpomnilnika in če je vprašanje še vedno obstaja, potem pa hitro onemogočiti Guest cache (tako da uporabniki ne bodo videli to vprašanje). Od coure ste ga test v brskalniku, kjer niste prijavljeni

To je vse tisto, kar lahko storim. V tem trenutku se zdi, da vprašanje je posledica napačne konfiguracije vBulletin - ga uporabljate vB GZIP in nekateri drugi tudi, kaj ni dovoljeno, dokumentacija, vB.
    Tudi vprašanje z Cache gost in onemogočiti vB GZIP se nanaša na nekaj mod konfliktov. Nismo odgovorni za kodo druge mods. Z veseljem vam bomo pomagali, ampak najprej prosimo določi, kateri mod, ki povzroča ta konflikt. To je lahko tudi ni v nasprotju, ampak preprosto bug te druge mod, ko pa je na Guest cache potem to napako gre za izhod namesto datoteke napake (špekulacije). Kakorkoli že - da je treba določiti, in ker je zaradi drugih mod nismo odgovorni za to. Smo že porabili veliko časa o tem vprašanju, ki se zdi, da je samo napačno konfiguracijo strežnika in upam, da boste razumeli, zakaj smo najprej vas, da ugotovite, katere mod ustvari konflikt na forum, ki je na ducate mods.

Razumem, da za vas bi bilo najbolje, če bomo storili vse, ampak upam, da tudi vi razumete, da smo vBET podpore ni vse možne mods in strežnik konfiguracije podporo. Torej, če želite uporabiti gost Cache morate najprej nastaviti ustrezno strežnik (uporabite samo eno GZIP - vB ali zunanje, ne govorilnice). In ugotovil, kateri mod povzroča sporočilo o napaki (vB GZIP off in Guest cache naprej) - bomo tam videti, da vam pomaga, ko ugotovi, ki je eden kriv.

Prosimo, da vaše mnenje.
    Nazadnje urejal vBET; 02-09-10 pri 23:29.

Strani 1 od 2 12 ZadnjeLast

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •