Prosimo, upoštevajte, da se ne vključijo vBET z vBSEO, potem bo to delo, vendar povezave ne bo prevedena. Ii je boljše za vaše SEO za integracijo in imajo povezave prevesti, zato smo ta nasvet. Če imate težave z integracijo - najprej poskrbite, da ste jih naredili vse tako kot je razstavljena. Nato odprite novo temo s poročilom bug za to. Prav tako nam pišite, ki vBSEO različico uporabljate.
O privzete sloge za forume. Najprej - povejte, ne pa tudi ne deluje, ko je onemogočen gost predpomnilnika. 2. - opišite, kako ste seznanjene privzeti slog s foruma? Ali je nekaj konfiguracijo vBuletn (kje) ali pa se izvede z nekaj mod. Moramo podatke, da se lahko razmnožujejo vprašanja in ga rešiti. Prav tako moramo vedeti, je to res bug, ali nekaj Vprašanje integracije.
Nazadnje urejal vBET; 16-08-10 pri 22:43.
Hello:
Spremenim možnost: Uporabite popolno dokumentacijo Cache Za goste (BETA!) št
Postavil sem privzete sloge vBulletin običajne funkcije. ne mods.
Lahko preizkusite to: Pojdi v admincp-Forum in moderatorji.
Vzemite vse forum in dal osebno slog za vsak forum.
Set Reportaža volitve, ki jih uporabnik: yes
Če vnesete na ta forum stil sprememb. Ni važno, kaj slog ne uporabljate v tem trenutku.
Zdaj nima, ne deluje.
Hvala veliko
misliš. forum slog chosing uporabnik? Jaz, morate biti prijavljeni ali ne?
Ne, ni potrebno.
Ogledate si lahko to na moji strani:
aquaterraria.com - Inicio
Na tej strani so tri splošne sloge, uporabniki lahko izbirajo:
bela
Green
Brown
Če greste na forum:
Dendrobates
Slog spremembe (barva, glava ...). Ta slog je samo za ta forum, in uporabnik ne more izbrati.
Ko sem aktivna Vber, ne deluje.
Imate vBET Actived zdaj? ali ne? ker sem bil na vaši strani, in to je slog workng samo na glavni strani.