Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 2 od 2 FirstFirst 12
Rezultati 11 do 14 od 14

Thread: Dodam novo temo ali odgovor na nit ali izbrišem objavo me preusmeri na prazno stran ...

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Osebje

prosim, preberite prejšnje delovno mesto in odgovor tukaj. Potrebno je.

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Quote Originally Posted by Taurus View Post
    Ker nadgradnjo na 3.3.6 sem naprej pridobivanje teh istih belih strani. To se zgodi naključno. Vendar, ko sem onemogočite vBET to ne zgodi na vseh. Prosimo, svetuje!
    Jaz sem na vašem forumu in nisem mogel razmnoževati vprašanje. Obvestite pa še vedno dogaja. Prav tako - glede na dnevnike, ki ste me PM je bilo videti, kot ste jih imeli posodobljen izdelek datoteko, vendar vBulletin php datoteke, je bil star (obstoječa funkcija ni bil viden). Lahko bi se server cache vprašanje (ne vBET cache) - kjer novih datotek ni bil viden in server je bil še vedno uporabljajo stare datoteke. Tako bi to lahko razlog.

Kmalu: ne morem reproducirati na forum - lahko? Ali še vedno zgodi, ali ne? Če da - prosimo, natančno opišite kako ga lahko reproducira na vašem forumu.

Brezupen

To je zapleteno eno. To se zgodi naključno. Zato sem tudi, ne vem, kdaj se bo to zgodilo ali ne. Vendar pa je bil v času vBET onemogočen to ni zgodilo na vseh. Bom priti nazaj k tebi, če lahko dobim nekaj več informacij.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Osebje

Hello,

Ali ste opazili to vprašanje spet ali ne? Bil sem na vašem forumu in sem naredil veliko delovnih mest in nisem našel tega vprašanja. Ali lahko to potrdite?

Strani 2 od 2 FirstFirst 12

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •