Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 1 od 2 12 ZadnjeLast
Rezultati 1 do 10 od 14

Thread: Dodam novo temo ali odgovor na nit ali izbrišem objavo me preusmeri na prazno stran ...

Noob

Default Dodam novo temo ali odgovor na nit ali izbrišem objavo me preusmeri na prazno stran ...

ko dodam novo temo ali odgovor na nit ali izbrišem objavo me preusmeri na prazno stran ... (Internet Explorer ne more prikazati spletne strani) Vse ideje ...

Tu je moj. htaccess

# Comment naslednjo vrstico (dodamo "#" na začetku)
    # Onemogočiti mod_rewrite funkcij.
    # Pozor: še vedno je treba onemogočiti kramp v
    # Nadzorni plošči vBSEO ustaviti url preoblikuje.
    Na RewriteEngine

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (xml |..? Txt) (\\ gz))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php sitemap = $ 1 [L]

# VBET Begin

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & preusmerjen = / forum / [L, QSA]
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & preusmerjen = / forum / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
    RewriteRule ^ ((arhiv /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-F
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-D
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} ^! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | slike) /
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

# VBET End

# VBSEO
    # Nekateri strežniki zahtevajo Rewritebase direktive, da se
    # Omogočena (odstranite "#", na začetku za aktiviranje)
    # Pozor: ko je vključena, morate vključiti poti
    # V mapo koren vB (tj. RewriteBase / forums /)
    # RewriteBase /

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | cron | vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^ ((arhiv /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbseo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-F
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-D
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} /! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | slike) /
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Prva posodobite na zadnje sprostitev (ne gre vBET 3.3.5, vendar bomo na drugo javnost danes / tommorow z majhnimi popravki bug, tako da ni nujno potem prosim čakati 3.3.6 nad posodobitev takrat) in potrdi pa se še vedno dogaja - Če je odgovor da potem bo Kamil vas vprašati o podrobnosti, ker nismo mogli razmnoževati na našem forumu (če lahko prosim nam upoštevajte, kako to storiti točno).

Prav tako lahko dissable vBET za trenutek in preverite, pa vprašanje še vedno obstaja, da se prepričajte, da je v zvezi s vBET. Če bo vprašanje še vedno obstajajo vBET onemogočen, potem Isse je nekje drugje - lahko preverite z začasnim dissabling druge mods enega po enega, in videti, ko vprašanje izginejo.

Vaš htaccess izgleda OK.

Noob

Posodobitev ne da popraviti .. Onemogočil sem vBET in problem še vedno obstaja .. Zdi se, da chages da vBET navodila pravijo, da se do datotek VBSEO. Sem jih undid in problem odšel .. Re jih naredil in je prišel nazaj .. Z ali s jasno vBET omogočen .. Jaz sem z uporabo VBSEO 3.5.1 PL1

OK, tako - to je zelo pomembno, informacije za nas - smo testirali vBET na vBSEO 3.5.1 ne vBSEO 3.5.1 PL 1. Kamil bo na teste za ogled smo sposobni ponoviti težavo. Če je odgovor da bomo to rešili in vam hitro popraviti, preden bo nova javnost prišel. Če ne vas bomo prosili za dostop do vašega foruma, da se lahko preveri in ga rešiti tam.

Noob

OK .. povej mi ...

Imam razveljaviti spremembe datoteke VBSEO in vse, kar se zdi, da se dela lep **********

Noob

Awesome ... Hvala .. Fantje so veliko podporo!

Brezupen

Ker nadgradnjo na 3.3.6 sem naprej pridobivanje teh istih belih strani. To se zgodi naključno. Vendar, ko sem onemogočite vBET to ne zgodi na vseh. Prosimo, svetuje!

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Osebje

Preveril sem na vBSEO 3.5.1 verzijo PL1 na našem preizkus forum in ne morem ga reproducirajo. Bom pisati o tem, da Michał.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Osebje

Hello,

Sedaj naš glavni forum dela na tej zadnji vBSEO 3.5.1 PL1. Jaz vekanje odkriti to vprašanje, zato vas prosimo:
    1. ga lahko reproducira na naši glavni forum? Prosimo, poskusite najti to vprašanje na tem forumu in prilepite tukaj rezultate.
    2. Če ste vekanje odkriti to vprašanje prosim PM me vašem forumu admincp, FTP in vBSEO cp podrobnosti in se bo se mi zdi to vprašanje in ga pritrdite na vašem forumu.

Hvala.

Strani 1 od 2 12 ZadnjeLast

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •