Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Rezultati 1 do 9 od 9

Thread: Kateri mods je treba podpreti z vBET?

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Default Kateri mods je treba podpreti z vBET?

Najboljši odgovor je - vse možne

Seveda veliko mods ne potrebuje integracije. Vendar bo vsak mod, ki bo omogočil, da napišete nekatere vrste sporočil, ali bodo uporabljali nazivi delovnih mest potrebovali nekaj integracije.

Kateri mods misliš, da bi morali povezati najprej?

Nazadnje urejal vBET; 16-11-09 pri 22:42.

Noob

Najlepša hvala, da ste to povezovanje z vBADynamics. Uporabljam ga na moj forum, ki ste verjetno že videli. Trudim se dogaja v tej točki s prevodom na ampak me vrne nazaj na domačo stran. Hotel sem vas vprašati o tem, vendar je bil preveč leni in pozabil. Imam okoli 250k + delovno mesto, ki mod, tako da bi bilo super, če je mogoče, da je povezano z vBET.

Prav tako bi želel predlagati PhotoPost PHP Photo Gallery Sharing z forumu za vključevanje vBulletin. No, obstaja veliko slik tam, ampak želim, da člani vsaj biti sposoben brati komentarje v svojem jeziku. Trenutno se preusmeri nazaj na domačo stran, če sem poskusil, da si ogledate prevode to.

Hvala!

Države

Rad bi, da je to kramp je treba podpreti: Cyb - klepetalnici

To bi bilo lepo, če bi se vsa sporočila, vsebina prevedena tudi. Ne vem, če je mogoče, vendar vas prosim.

Države

Cyb - Statistika Napredno

Noob m_k's Avatar

dobil mod nameščen in deluje, vendar ni jasno, če obstaja nek način, da ga delo z mojim dvema glavnima plugins, PhotoPost vBGallery v2.5 in vBadvanced Links Directory v3.2.0

še kdo imel sreče z eno od teh še?

vbadvertise, in vsi izdelki, ki jih vbcredits. Mislim, da so podjetja, ki ga bodo imeli koristi od stabilne iskanje partnerjev v ekosistemu vBulletin delati. Mislim, da vbcredits lahko fit zakona, smo bili približno za nekaj časa zdaj in da veliko izdelkov. oglaševanje modul zlasti bo povpraševanje, da se je treba prevesti.

Države

vbolg različico 2.0.2 in zgoraj
    Prav tako
    to veliko addon:
    Povezave in prenosi Manager
    Povezave in prenosi Manager - vBulletin.org Forum

Noob

Hi, glavni mods, ki jih uporabljamo, so;
    vb kreditov deluxe
    vb Kladioničar
    PhotoPost pro-vidim, da deluje! Great
    Turnirji in lestve
    mikro novice

Imel sem povezave do njih, vendar ne morejo uporabljati povezave tukaj. Ali ti vse veliko dela z VB Enterprise? Če je tako, bom kupil VB Enterprise še danes!

Ups žal, jaz raba vBulletin 4.0.5
    Nazadnje urejal El Caballo; 18-09-10 pri 14:45. Razlog: Uporabljam vBulletin 4 žal

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Quote Originally Posted by El Caballo View Post
    Hi, glavni mods, ki jih uporabljamo, so;
    vb kreditov deluxe
    vb Kladioničar
    PhotoPost pro-vidim, da deluje! Great
    Turnirji in lestve
    mikro novice

Imel sem povezave do njih, vendar ne morejo uporabljati povezave tukaj. Ali ti vse veliko dela z VB Enterprise? Če je tako, bom kupil VB Enterprise še danes!

Ups žal, jaz raba vBulletin 4.0.5
    Hi. Prosimo, upoštevajte, da podpiramo vB4 Tudi z Publishing Suite (tako blogov in CMS preveč!)

O vaši plugins. Ne morem dokončno povedati v tem trenutku ne bodo vsa dela brez dodatnih integracije, vendar upoštevajte, da se večina plugins deluje brez dodatnih korakov integracije. Dodatna integracija je potrebna le v posebnih primerih, kot so strani v celoti, ki ga mod, ki ne podpira global_complete kavelj, ali mod, ki ustvarja strani zunaj imenik forum v URL.

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •