Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Rezultati 1 do 7 od 7

Thread: vbet_guestcache prevelika oddati praznega ukaz v cPanel

Brezupen

Default vbet_guestcache prevelika oddati praznega ukaz v cPanel

vbet_guestcache prevelika oddati praznega ukaz v cPanel

Potrebovala sem 4 ure na quad opremljene strežnik za prazno (ročno) vsebino, to je pretirana in mislim, da je neke vrste stiskanje potrebno tu in z vBET cache tabel in še ena stvar, kako o dodajanju flush gumb za to, da v admincp?

glede

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Osebje

ok, ampak dont razumem exacly,

Pišete, da ste dont so možnosti v admincp (vprašanje) ali kažejo dodal novo funkcijo? (Flush gumb)
    Če je odgovor da sem se gibljejo na temo zahtevo funkcije

Brezupen

Namesto praznjenje tabele ročno iz moje Dmin lahko dodate možnost, da jo izpirajte v admincp?
    Regards

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Imamo že zahteva za zmanjšanje velikosti primera gosta in tudi z dodajanjem možnosti, da počistite predpomnilnik baze od Admin CP - vse sprejete

Prosimo, upoštevajte, da v tem trenutku za zmanjšanje gost cache, ki jih lahko preprosto dodate več strani, da prezreti. In za zmanjšanje baze cache šele sprememba cache čas, da živi na manjše. Toda v kabini primerih bo imelo negativen vpliv na delovanje, ker wil pogosteje rezultate je treba sprejeti, iz Google, kar vzame veliko več časa.

Prav tako - si že napisal isto stvar v nit, kjer je bilo to že predlagano (točno tukaj: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post3867)

PLEASE STOP SPAM! Ta tema se bo kmalu odstranjen - to je zadosti, ko si dal svoje podatke enkrat

Brezupen

Nobene potrebe ni, da je nesramen, ker ne živimo v 1940 veste, in nisem spamming, če bi nekdo odzove hitreje ne bi bilo treba ponavljati znova in znova, poleg tega govorimo o 2 različne stvari.

V drugem nit ste rekli, da bi si lahko zbirko podatkov splakovalnik nikoli nismo pogovarjali o ftp vbet_guestcache datoteka Deleter v admincp?!?

Kaj pa moj drugi problem v prevedeni naslovov -> F.. ., Sem še vedno čaka na odgovor.

Regards

Oprosti, če si ga vzel moj komentar, kot nevljudnost. To ni bil moj namen. Prosimo, da moje opravičilo za to. Hotel sem, da boste videli, ne pisati o istem vprašanju v več mestih, ker sem si že vprašal o tem pred in pojasnil, da je samo naredi nered na forumu in v naši ekipi, in zato imamo za čiščenje takšne stvari. Ena nit na eno vprašanje je dovolj. Sicer smo vprašanja, z njim upravlja in z njim dodeljevanje na naše osebje. Zato sem ga krepko in v zgornjem primeru - sem ti že vprašal približno ne bi pisal isto info večkrat (kar na tem forumu, se šteje kot spam in na vsaj nekaj drugih, kar vem, tudi) in se borili, ki ste ga zamudili, preden . Samo ne želim zamuditi zdaj.

Tudi zdaj sem vam awaking potrditi, da nekatere druge 2 objav, ki jih ste res približno eno vprašanje, ali ne (http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post3705) ... In to je, kot da visi, ker tednov (tukaj pišete, da ste wayting za naš odgovor - da si bomo wayting za tvoje, ker 2 tedna ). Pisanje večkrat približno eno vprašanje preprosto zaradi česar je več, da ocenijo hitreje. Torej, samo prosim stop to počne in če imate vprašanje - da tema o tem - samo 1 - bomo uredil. Zato imamo statuse o ven nit - biti prepričani, ne nekaj, kar še vedno zahteva našo pozornost ali ne.

Še enkrat opravičujem, če si ga vzel moj komentar, ne preveč dobro In res hvala za vaš komentar o tem - bom dal več pozornosti, da bi taka vprašanja bolj nežno. Upam, da bomo lahko gradili skupno prihodnost odnosov z razumevanjem in dobrimi občutki

O vprašanjih, ki so še na - v povezavi prosimo, potrdite, pa je isto vprašanje kot v drugih naših nit. In v 2. one prosimo, pošljite zahtevane podatke, ki sem samo vprašal o včeraj. Bil sem na počitnicah na morju, zato sem bil ne more rešiti vseh vprašanj in Kamil je delal na številnih vprašanjih v istem času. Zdaj bi morala, ko sem nazaj, da se hitro narediti

In imaš prav - nisi pisal o Admin cache CP obračun pred. Bilo je že zahteval v drugih nit, ki jih nekdo drug, zato sem se tukaj stanje, kot je že predlagala.

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •