Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Rezultati 1 do 6 od 6

Thread: Preden kupite

Default Preden kupite

Pozdravljeni,
    Ko sem poskusil Različica: 2.3.1 na moj test forum in sem dobil increadable rezultati povečanje prometa iz
    1000 na približno 10.000 v manj kot 20 dayes in sem se odločil za nakup popolne različice, z namestitvijo.
    PHP Code:
    forum.krwetatnt.net 
    Allthough test forum je abot 250 MB, vendar bi veliko probloplems na moj server, kaj pa moj forum, ki je več kot 4 GB.

PHP Code:
    krwetatnt.net/vb 
    tako da, sem na tem, da se premaknete s tega strežnika
    2x Xeon 5335 8x2.00GHz *** RAM

Za to ena

Intel Dual Quad Core E5620
    24GB DDR3 RAM (Triple Channel Memory)
    300 GB x 2 SAS 15.000 RPM

In moje prvo vprašanje je to dovolj ali ne?

Sem gledal ta forum
    PHP Code:
    freshwap.net/forums 
    in se mi zdi med 40.000 - 90.000 indeksiranih url za vsak jezik tako, kako
    velika moje baze bo?

Ali prevesti blog?

Imam licenco vBSEO vendar še ni uppgrade, da v 3,5, kar je vaš recomindation?

Ali obstajajo kakršne koli posebne nastavitve za služi, da od podatkovnega središča pred tem?

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Hello. Prosimo, upoštevajte, da komercialne različice vBET je hitreje kot brez enega (optimizirani algoritmi, cache, slike ...). Torej, če ste že uporabljate brez enega, potem bo vaš strežnik virov je zagotovo dovolj za enkratna izplačila.

vBET podpira blogov na vB4. V primeru vB3.8 nismo mogli v celoti podpira večjezične skupnosti, ker vBulletin ne podpira blog obstaja več (glej tukaj za podrobnosti) - Tako pisanje v različnih jezikih zagotovo ni podprt na vB3.8 blog. Ne vem pa prevod je tam delajo, ampak domnevam, da bi morala - lahko zahtevajo od uporabnikov (glej link).

Priporočam, da posodobite vBSEO do 3,5. Potrdili smo, da je preusmerjanje loop vprašanje pod vBET 3.3.4 in vBSEO 3.3.2 - sama rešuje po vBSEO posodobitev na 3,5

Če imate še kakšna druga vprašanja - prosim kar vprašaj. Z veseljem vam bomo pomagali

Prepovedani

hi vBET lahko, adsense biti izklopljen in uporabi svoje textads v komercialni različici, bolan je nakup naslednjih nekaj tednih.
    hvala

Prepovedani

hi vBET lahko, zastave so dani v glavi, da tako kot v demo, plus padajočega menija

Quote Originally Posted by nic333 View Post
    hi vBET lahko, adsense biti izklopljen in uporabi svoje textads v komercialni različici, bolan je nakup naslednjih nekaj tednih.
    hvala
    AdSense je izven vBET področja - to je odvisno od vas imate je vklopljen ali ne. Prav tako lahko imate je vklopljen za normalno straneh in dal nekaj drugega za prevedenih strani - to bo treba preprosto spremembo predloga, ki vključuje vaš oglas.

Quote Originally Posted by nic333 View Post
    hi vBET lahko, zastave so dani v glavi, da tako kot v demo, plus padajočega menija
    Yes. Imate ločene možnosti, kam pasti jedilnik in zastav v vrsti. Torej, kaj vidite na našem forumu se od konfiguracije - ni treba storiti vse spremembe (za standardne predloge in predloge, ki so standardne kljuke predloge - tako je primerno, da v vBulletin).

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •