Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 2 od 2 FirstFirst 12
Rezultati 11 do 18 od 18

Thread: vBET Resne Bug Found!

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Osebje

hello,

Rabim dostop do vaše admincp in ftp .. Prosim, pošljite mi PM, da s temi podatki.

Bom poskusil najti vprašanje.

Brezupen

Imaš PM.
    Regards

Našel sem plugin z bug .. Zdaj bom poskušal najti rešitev.

prosim, samo poglej na vaš PM

Brezupen

račun prenehal delovati zaradi multipe ip odkrivanje, zdaj račun prijavo je ponovno delal .. vaša skoraj tam

Regards

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

OK tako - po delovnem o tem vprašanju smo ugotovili, da ni napaka v vBET tukaj. To je zato, ker vaš forum uporablja vBulletin 3.6 in vBET uradno podpira vB3.8

Kakorkoli smo našli način, da bi bilo delo še ni na uradno podprte vBulletin 3.6: http://www.vbenterprisetranslator.co...tin-3-6-a.html
    Te spremembe so že opravili na vašem forumu.

Prosimo, upoštevajte, da še vedno prevedenih strani Arhiv za forumi ne delujejo. To je zaradi napake vBulletin tako vprašati vBulletin ekipo za njegovo rešitev. Če dodate katero koli parameter na stran Arhiv forum (ta z f-), Nato prazno stran. Mislim vsak parameter - celo samo ? X = y in se sesuje tudi z vBET onemogočen. Torej, s tem primeru boste morali prositi, vB ekipo, da popravi svojo napako in najbolj verjetno prevodi se bo začel delovati (vse, kar je v redu za arhiv glavni in sukanec strani).

Ker ni bilo vBET bug tu sem premakniti niti za odpravljanje težav oddelku.

Brezupen

Prosimo, upoštevajte, da še vedno prevedenih strani Arhiv za forumi ne delujejo. To je zaradi napake vBulletin tako vprašati vBulletin ekipo za njegovo rešitev
    Te bomo mi je rekel, da ga odstranite, ker vse, kar je delal pred vBET mod.

Prosimo, upoštevajte, da še vedno prevedenih strani Arhiv za forumi ne delujejo?
    Nisi popraviti?

Kaj tako različne približno 3.6.12 in 3,85? Večje spremembe so pomembne za socialno mreženje se mi zdi, da vaš primerjavi vb vb 3 do 4, malo več truda z vaše strani ne bi imeli nobenega boli?

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Tako kot sem opisal, da vas bug je v vBulletin. Preprosto si flus proč. Mogoče zaradi napačne desription vprašanja. To ni krivda vBET - izvirni arhiv deluje v redu. Prevod forum strani arhiva ne deluje in ne bo delovalo, saj vBulletin crasches stran, če v URL je addes vsak parameter. In to ni vBET -? Lahko dissable vBET dodati url x = y in bo še vedno imate crasched achrive forum stran.

Strani 2 od 2 FirstFirst 12

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •