Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 1 od 2 12 ZadnjeLast
Rezultati 1 do 10 od 18

Thread: vBET Resne Bug Found!

Brezupen

Exclamation vBET Resne Bug Found!

Zdaj razumem, zakaj je moja stran ni pravilno indeksirane na 52x.

Z vBet nameščen to daje NOT FOUND na vseh mojih arhivske datoteke, po 6 ur escluding vse eno mod 1 do 1. je prišel ven, da se to, sem tryed 3.33 in 3.34 in brez vBet moj arhiv deluje v redu..

Prosim, daj mi rešitev za ta problem!

Lep pozdrav

Brezupen

Nihče od zaposlenih vBET je tu? Moram popraviti!

PS. Nisem imel tega problema z brezplačno različico

Regards
    Nazadnje urejal mario06; 29-06-10 pri 22:38.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Osebje

hmm jaz ne morem reproducirati to vprašanje. Ali mi lahko pokaže, kako lahko naredim to?

Brezupen

Jaz sem uploading svojo spletno stran počakajte 5 minut in bom povezavo v pm

Brezupen

Jaz pm'ed čakaš odgovor, je vBET vklopljen in moj arhiv teme, ki jih dajejo NOT FOUND (404), takoj ko boste potrdili to bom onemogočiti, tako da lahko brskate po arhivu še enkrat, tako da lahko vidite za si, da deluje brez vBET.

glede
    Nazadnje urejal mario06; 29-06-10 pri 22:39.

Brezupen

kamilkurczak, Sem tukaj vas čaka tudi potrdili bug in greš offline po 20 minutah, ne da bi me odgovor?

To ni pravi način za zdravljenje plačila strank!

Brezupen

Rabim pomoč, kjer so vsi?

Brezupen

Kako dolgo moram čakati?

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Žal boste morali počakati. Sem že poslali Kamil opomnik o težavi. Prav tako vas prosimo, upoštevajte, da vam ni treba onemogočiti celotno vBET - to bi moralo biti dovolj, da onemogočite samo vBET vstavke za arhiv (vse s 'Arhiv

Kot sem videl, Kamil ni mogel, da ga reproducirajo na našem strežniku in jo prosil za podrobnejša navodila o tem (to moramo storiti nekaj posebnega, da ga videli ali pa samo celoten arhiv je navzdol). Če nam ne bo razmnoževati na našem strežniku, bomo morali podatke za dostop do vaše Admin CP in FTP, da se lahko preveri, zakaj se to zgodi in kako jih popravite.

Tudi če imate druge plugins (brez vBSEO), ki so z uporabo nekaterih arhiv kljuke prosimo, poskusite začasno onemogočiti tiste plugins in preverite, ne bo vBET deluje pravilno za arhive potem. Prav je, da preveri, ali imamo nekaj konfliktov vprašanja tukaj.

Brezupen

Sem že poskusil onesposobiti plugin arhiv vBET včeraj, vendar arhiv še zdrobljen, ko je vBET omogočeno, da moram onemogočiti vBET, da bi dobili delovne arhiv.

Problem je preprost.

1. Na vBET
    = Arhiv zdrobljen

2. vBET Off
    = Arhiv delovni

Kot sem rekel zgoraj sem odstranjen vsak plugin (1by1) včeraj in ugotovila, vBET da se krivec, po testiranju sem obnoviti varnostno kopijo.

Tam je res nič posebnega storiti, da bi v pridobivanje ni bilo mogoče najti (404) napaka, vse kar morate je, pojdite na spodnji desni strani in kliknite na Arhiv in sledite skozi teme | objav (tudi kot gost).

Za dostop Nimam problem, kaj je določiti čas, da to storite.

Regards

PS. Morala sem dodati arhivov | kazalo v mojem robots.txt, ker google je začel kar me napak na arhiv hitting 17k (404).

PS2. Nimam vBSEO nameščen maybee vBET je spotikanje | videti za to.

Regards
    Nazadnje urejal mario06; 30-06-10 pri 10:26.

Strani 1 od 2 12 ZadnjeLast

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •