Obstaja veliko krajev, kjer so prikazana uporabniška imena. Če ste našli enega od krajev, kjer so uporabniška imena vedno prevedene - prosim to sporočite tukaj
Obstaja veliko krajev, kjer so prikazana uporabniška imena. Če ste našli enega od krajev, kjer so uporabniška imena vedno prevedene - prosim to sporočite tukaj
V tem trenutku je težko opaziti - čudno uporabniška imena ne bodo prevedene. Vendar pa obstajajo nekatera področja, kjer je možno, da se bodo uporabniška imena še prevesti. Če se mi zdi na tem mestu se bom na njem delajo
Nazadnje urejal vBET; 13-10-09 pri 15:59.
Moje uporabniška imena, ki so povsod prevedeno, ki je na spletu, objav, itd
Nazadnje urejal vBET; 08-11-09 pri 01:46. Razlog: Wrong BB kode
Ali uporabljate vsak mod, ki odstrani komentarje? ...
Glej to:
http://www.vbenterprisetranslator.co...t.html # post213
Če ste prevesti povsod potem predvidevam, da ga uporabljate kot mod.
Hmm Žal ne vem, kaj "odstrani komentarje" pomeni. Ali lahko razložite, ali je prikazana na primer mod? Mi lahko sestavi seznam tudi od mods, ki "odstrani komentarje".
vBET uporablja HTML pripombe, določiti, katere dele vaše strani z rezultati ne bi bilo treba prevesti. To preprosto postavlja na primer med besedilom:
<!--START vBET NOT TRANSLATED AREA-->
in
<!--END vBET NOT TRANSLATED AREA-->
Torej če uporabljate nekatere mod, ki očisti HTML pripombe nato posledica ki prihaja, da končno vBET plugin (je to ena za global_complete hook) je brez tega obvestila in vBET je prevajanje vse - samo, kot je ukaz.
Torej vam mod, ki je odstranjevanje HTML pripombe in ga onemogočite ali za njeno uporabo plugin global_complete kavelj, je sklep o izvršbi na 1001. Boste to storite vse, ki jih Admin CP.
Če potrebujete več namigov samo povej mi, bom z veseljem pomagal
Poskušal sem onemogočili vse global_complete kavelj plugin (razen vBET in vBSEO seveda), vendar je še vedno prevaja.
Bom moral iti skozi vsak izdelek zdaj in onemogočite enega po enega, da bi našli krivca.