Vbet_guestcache je lahko dobra ideja, vendar je zdaj več GB velik in več datotek tisočink. Je bila namenjena za delo na ta način?
Vbet_guestcache je lahko dobra ideja, vendar je zdaj več GB velik in več datotek tisočink. Je bila namenjena za delo na ta način?
Yes. To caches popoln HTML izhod - tako kakor je zapisano v opisu parameter. Koliko pa bo odvisno od tega, kako velik je vaš forum.
Prosimo, upoštevajte, da se lahko vedno določi dodatne prezreti strani, ali pa ga popolnoma onemogočite, da nimate prostora na disku.
Seveda sem ga onesposobiti, ampak sem hotel zmanjšati serverload. Mogoče bi lahko napisali v nastavitvah AKP, da lahko to blow up strežnik prostor, lahko se ne pojavijo ima 25 nastopov prostora. Ali bolje, da bi našli način za zmanjšanje velikosti.
Ni vsakdo potrebuje še 1 GB za to. Kot sem napisal velikost predpomnilnika je odvisna od velikosti forumu. To caches vsako možno forum strani pa, če ni v prezreti set. Mala forumi imajo majhno količino strani. Big forumi imajo več strani in tudi več sredstev.
Kakorkoli že - to je dobra ideja, da bi ljudje bolj zavedati, kaj to pomeni, da je popolno HTML izhod bo cached in dodajte obstajajo informacije, ki lahko traja veliko prostora na disku.
O zmanjšanju velikosti - lahko dodamo možnost, da datoteke zip cache. To bo trajalo več sredstev strežnik, ko je napisano predpomnilnika, vendar pa branje in pošiljanje kot odziv bo hitrejši.
Prav tako lahko dodamo načrtovano opravilo, ki bo samodejno odstranite datoteke, ki so prestari. V tem trenutku ne bomo storili to - če je datoteka je prestara, da je preprosto prepiše v naslednjem zahtevo.
Jaz sem se gibljejo na to temo Prošnje![]()
Nazadnje urejal vBET; 27-06-10 pri 00:35.
Bilo bi absolutly enostavna:
dodati možnost, da cache samo gigabajtov X in izbrišite tiste, ki dobijo manj pogosto obiskujejo.
Lol, potem ko sem namestil novo različico, ki predpomnilnika nikoli nisem pogledal, koliko njegove uporabe do sedaj:
Debian-50-Lenny-64-minimalna: ~ # df-h
Filesystem Size Rabljenih Na voljo Uporabite% Montirana na
/ Dev/md2 688G 80G 573G 13% /
tmpfs 4.0G 4.0G 0 0% / lib / init / rw
udev 10M 764K 9.3M 8% / dev
tmpfs 4.0G 4.0G 0 0% / dev / SHM
/ Dev/md1 2.0g 86M 1.9G 5% / boot
LOL! Preden je bil moj hdd uporabljati 8GiG! Thats "veliki", btw se zdi, da caches narobe datoteke na primer:
_attachment_php_attachmentid_3350.html
_blog_php.html
_blog_php_do_list_y_2009_m_10.html
I dont želite cache Blogs, Tags in priloge Oo
To je tudi opcija. Najprej bomo izvajali redne čistejše in morda zadrgo (imajo, da to razišče pristop), saj bo vodenje statistike lahko določen vpliv na uspešnost in učinkovitost za nas je eden od ključnih vprašanj. Still - bomo v mislih tudi to rešitev, če bodo tudi drugi ne bodo zadostne![]()
Točno - samo dodajte ti prezrta. Kakorkoli hvala za noto - bomo dodali ignorirajo atachements in oznake kot privzeta nastavitev prezreti. Blogi so nekaj, kar lahko mnogi uporabniki cached, tako da ne bomo ga dodate kot fedault - vendar smo ga nastavljiv ravno za take primere - hočeš nekaj več, ne upošteva. Zato se kar ignorirati!![]()
Prav tako sem podatek, da bomo lahko SPREMEMBE datoteke poimenovanje predloge in tudi v imenu datoteke ne meni, da je manj pomembnih strani ali ne. Na ta način vsak dan, ko se bo začel samodejno čiščenje, da bo priznava appropriatelly čas cache datotek, da živi in bo čisto več datotek. Prva ideja je bila, da čisto vse, če je starejši od strani ni pomembna bi morala biti. Zdaj bomo čisto ustreznih strani cache hitreje - tako boste prihranili dodaten prostor na disku!![]()