Vemo, kje exacly je bug. Smo ga našli v vbet_global_start funkciji v datoteki vBET php.
Verjetno smo mimo slabo url na funkcijo vBulletin (exec_header_redirect).
Michał dela na tem.
Vemo, kje exacly je bug. Smo ga našli v vbet_global_start funkciji v datoteki vBET php.
Verjetno smo mimo slabo url na funkcijo vBulletin (exec_header_redirect).
Michał dela na tem.
Ni problema, res potrebujemo rešitev za ta problem asap
Končano Žal ste morali čakati. Rešitev bo vključen v naslednji izdaji. Mi smo že uporabljate na našem forumu, zato so nove objave preusmeritev dela redu tukaj.
Za hitro popraviti prosim:
1. Urejanje includes / vbenterprisetranlator_functions_hooks.php
2. Najdi:
3. Zamenjajte z:Code:if (THIS_SCRIPT == 'showthread' && 'VBSEO_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype'] && $_GET['t']) {
Code:if (THIS_SCRIPT == 'showthread' && 'VBSEO_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype'] && $_GET['t'] && $_REQUEST['goto'] != 'newpost') {
Vidim na naslov, ki ga je opisan 2 vprašanji v enem nit. Ampak Kamil potrdi samo eden od teh. Obvestite točno, kako si označite forum brati. Ne morem najti takšne možnosti - verjetno išče na napačnem mestu
Preveril sem na našem forumu preizkus in nimam tega bug. Vse deluje pravilno.Code:404 error
Torej, prosimo, pošljite na Michał (vBET), Poln dostop do vašega admincp in FTP z PM. On bo poskušal najti rešitev in to popraviti!
Thanks
Še vedno čaka na odgovor. brez odgovora - predvidevam, da je ok.
Če ni ok, pišite tukaj in bom odpreti to temo še enkrat
To vprašanje še vedno obstaja, v forumdisplay, Če sem ob kliku na puščico za objavo nove goto za nit, vedno me popelje na prvo mesto, ni prva unread post.
Registriraj se na moj forum in boste videli.
Če onemogočim vBET, vprašanje izgine.
Nazadnje urejal Snake; 11-08-10 pri 23:39.
Nadgradili na 3.3.5 in vse url vprašanj zdi določen, tako da ni problem, hvala.
ok
hvala za potrditev