Rad bi odpravil sam, daj mi nekaj možnosti, tako da sem lahko poskusite, če kliknete uredim nit (I ne dotikajte ničesar), nato pritisnite shranite vse dobro deluje kar pomeni, da je to kaže prav.
Rad bi odpravil sam, daj mi nekaj možnosti, tako da sem lahko poskusite, če kliknete uredim nit (I ne dotikajte ničesar), nato pritisnite shranite vse dobro deluje kar pomeni, da je to kaže prav.
Da, vendar Michał zapisal v prejšnjih objav svoje predloge za rešitev. Ali ne dela.
Ne moremo razmnoževati to vprašanje na našem forumu preizkus, tako da je zelo težko najti dobro rešitev.
Če bomo vedeli, kje je težava v kodo, bo težko najti rešitev.
Če prav razumem - ko je naslov zdrobljen in ste jih naredili uredite in shranite brez spreminjanja ničesar potem se popravi to? In kako to izgleda za novo temo - se je pokvarjen ali OK?
Prav tako - jaz sem še vedno čaka za dostop do podatkov, da bi lahko rešili to vprašanje. V tem trenutku imate sami. Prosimo, podrobnosti dostop PM, da bomo lahko to vprašanje rešiti in ga zaprite.
Torej, morda je že rešen in tisto, kar vidite, je le slaba cached posledica prejšnjih različic. Prosimo, povejte kako deluje za povsem novo nit - so rezultati, so potem OK (ne da bi to lutke edit korak). Če je OK potem mislim, da vprašanje ne obstaja več in bomo lahko zaprete to temo![]()
brez odgovora - tako razumem, da je rešen. Če ne pišite tukaj in bom odpreti to temo še enkrat.