Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 1 od 3 123 ZadnjeLast
Rezultati 1 do 10 od 26

Thread: Naslov prevod skrajša v vBadvanced (zadnjih teme)

Brezupen

Exclamation Naslov prevod skrajša v vBadvanced (zadnjih teme)

To je nedavno teme v vbadvanced, je bilo mesto popolnoma napisana v francoščini in prevedeni v italijanščini, ampak kot lahko vidite na sliki naslov ni popolna in shoud so: Wii Shift 04.03

Nimam pismo / besede omejitve v vBadvanced dejansko 57 črke pri naslovih, so zelo pogosti na mojem forumu.

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Najverjetneje ste nastavili zelo kratko črke največ za naslov tam (če je še nastavljiva). Torej, kaj se zgodi, da vbadvanced cut naslov, tako iz (prostori dodal, da se prepreči vrednotenje):
    [L angtitle = fr] Wii [/ l angtitle]
    levo samo
    [L angtitle = fr] W. ..

in vBET priznava, zdrobljen langtitle tako je končal in prevajanje. In Google posodobitve za francoski W. .. Zdi se, da: W. ..

To je tisto, kar najbolj verjetno zgodi. Če je odgovor pritrdilen - potem ni vsak bug. vBET preprosto deluje v redu, in si cut naslov na kratke. Preverite druge dolge naslove in štejte do koliko znaki so cut tiste, prav tako si za konfiguracijo tega dolžine (ali pa zahteva VBA ekipa).

Prosimo, potrdite, pa je primerno, obrazložitev in potrebujete našo prihodnost pomoč v tej številki

Brezupen

Problem je vBET, tukaj je Anther primer avto prevede vBets in redno ena:

Quote Originally Posted by mario06 View Post
    Problem je vBET, tukaj je Anther primer avto prevede vBets in redno ena:

Prosimo, upoštevajte, da [l angtitle = fr] traja 14 znakov, tako da imajo [l angtitle = fr] i. .. zaradi česar je 15 znakov od prvotnega naslova

V vašem naslovu: [Guida] Prosti Odkleni e... če ne štetja [Guida] (Lahko nekatere predpone ne naslova), nato pa iz naslova vam ostane 13 znakov. Ne vem, zakaj ne 15 - morda algoritem traja nekaj ekstra za predpone.

Za mene se zdi, kot je opisano stanje prej. Lahko pa smo enostavno preveriti. Prosimo, da:
    1. Odpri datoteko / Includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
    2. Najdi:
    PHP Code:
    $output =& vbet_parseTitleGlobally($output,true); 
    3. Komentar je - tako nadomesti z:
    PHP Code:
    //$output =& vbet_parseTitleGlobally($output,true); 
    4. Naloži datoteko na strežnik in pregled ni prevedeno stran, kjer boste videli (biti prijavljeni v primeru uporabljajo gost cache)

Prosimo, da povem, kako bo videti takrat. Po tem razveljavite spremembe.
    Nazadnje urejal vBET; 25-06-10 pri 22:25.

Brezupen

V vašem naslovu: [Guida] Free Unlock e. .. če se ne upošteva [Guida] (mogoče nekatere predpone ne naslova), nato pa iz naslova vam ostane 13 znakov. Ne vem, zakaj ne 15 - morda algoritem traja nekaj ekstra za predpone.
    [Guida] ni predpona je del naslova , ki ima 57 znakov vključno s presledki.

Prosimo, upoštevajte, da [l angtitle = fr] traja 14 znakov, tako da imajo [l angtitle = fr] i. .. zaradi česar je 15 znakov od prvotnega naslova
    14 znakov (BBCode)
    +
    10 znakov s presledki (naziv ime)
    =
    24 znakov (skupaj)

tako da problem je v vBET

1. Odpri datoteko / includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
    2. Najdi:
    PHP Code:
    $ Output = & vbet_parseTitleGlobally ($ izhod, true);
    3. Komentar je - tako nadomesti z:
    PHP Code:
    / / $ = Izhod & vbet_parseTitleGlobally ($ izhod, true);
    4. Naloži datoteko na strežnik in pregled ni prevedeno stran, kjer boste videli (biti prijavljeni v primeru uporabljajo gost cache)

Prosimo, da povem, kako bo videti takrat. Po tem razveljavite spremembe.
    Jaz bom moral počakati še avto prevede nit prikaže

Samo na nekaterih testnih post, to je kopija to tisti, ki vas opisano na začetku.

Prosimo, da je to potrditev - mi vas bo za dostop do informacij, jih preveri in reševanje, ko bomo dobili potrditev, da je to ne le cut naslov prekratek vrednost

Še vedno čakajo na potrditev

Brezupen

ni deloval, recimo, da preden sem dobil I. .. Zdaj sem dobil [L angtitle = sk] I. ..
    Nazadnje urejal mario06; 07-07-10 pri 09:18.

Quote Originally Posted by mario06 View Post
    ni deloval, recimo, da preden sem dobil I. .. Zdaj sem dobil [L angtitle = sk] I. ..
    Torej, kot vidite, ste alrady so jo razrezani v tako kratkem. To ni vBET vzrok - vas prosimo, da poskusite z dissabling vBET - boste dobili enako. Vprašanje je, ker je vaš mod kosi naslov tako kratkem ...

Prosimo, potrdite, da z vBET dissabled je še vedno tako kratke ([L angtitle = sk] I. ..) In tudi v tem primeru vam v konfiguraciji za vaš mod, ki bi omogočila, da je to več ali rezanje vprašajte osebje vBadvanced da HEP vas s tem vprašanjem.

Brezupen

če jaz preprosto uredite naslov copy / paste na naslov, potem deluje tako, da to vbet povezane.
    Nazadnje urejal mario06; 14-07-10 pri 04:16.

Strani 1 od 3 123 ZadnjeLast

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •